Szeretnem kerdezni samsung j5 telefonom. Furcsan viselkedik virusra gondolok de nem tudom biztosra. Hogy tudom le elenorizni hogy fertozot ill vedekezni ellene? Ill meg tudhato hogy ki a jo akarom akinek koszonhetem?
Figyelt kérdés
#helymeghatározás #net adatmenyiseg fogyas #email manipulasa #facebook bejegyzesek felre vezetese #szam csere beazonositasa
2017. márc. 15. 01:29
1/2 anonim válasza:
Ha gondolod, írd le, hogy miben nyilvánul meg a gyanús viselkedés illetve hogy miért gondolod, hogy fertőzött lenne a telefon.
2/2 Fatal_3rror_ válasza:
Szeretnéd megkérdezni a telefonod? :D Hát oké...
Amúgy kifejthetnéd mi a furcsa viselkedés, másrészt 99% hogy nem vírus, csak rátelepítettél valami szart.
Olyan meg nincs hogy "jóakaró" "összevírusozza" titokban a telefonod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!