A depressziomat es az ongyilkossagi gondolataimat a satanak koszonhetem?
Valószínűleg több oka is lehet a depressziónak. Nem tudom, hogy Sátán-e az oka, de az biztos, hogy Sátán megpróbálja felhasználni a betegségedet, hogy Isten ellen hangoljon.
Szerintem próbálj meg szakértő segítséget kérni, ha még nem kértél, pszichológustól és pszichiátertől. Egyes depresszió elleni gyógyszerek kezdetben a tünetek rosszabbodását okozhatják bizonyos embereknél.
Ne add fel a reményt! Isten értékesnek tart, ő nem "gyárt" selejtet. Ne hibáztasd magad múltbeli hibáid, bűneid miatt!
Két idézet:
Hóseás 6:1; Jöjjetek, térjünk meg az Úrhoz, mert ő megsebez, de meg is gyógyít...
1Péter 5:10; A minden kegyelem Istene pedig, aki elhívott titeket Krisztusban az ő örök dicsőségére, miután rövid ideig szenvedtetek, maga fog titeket felkészíteni, megszilárdítani, megerősíteni és megalapozni.
Szia
Igaza lehet az 1-ső válaszolónak.
Ez a hangulati állapot nem máról holnapra alakul ki. Sok sok év negatív impulzus, élmény rakódott le benned, amrly végül egy torz képet alakított ki benned az élteről.
Az élet az egyik legcsodálatpsabb dolog amit kaphat valaki, és rengeteg örömet, kedves élményt, boldogságit lehet felhalmozni benne. De igaaz az ellenkezője is sajnos. Attól függ, milyen hatások érik az embert az gyermekből való felnőtté válás évei alatt.
De nincsen minden elveszve a számodra, ha keresel segítséget, és ezután nem csak a rossz dolgokat, de a szép, gyönyörű dolgokat is észreveszed, amelyekkel rendelkezel.. . pl. azt, hogy láthatod a színes györű virágokat, a játszadozó állatokat....ízlelheted az ételek sokféle ízeit...., sétálhatsz az esti tó, viz partján, hallhatod a szél hangját, a csend hangját... a madarak hangját...olvashatod a Teremtőd szémodra leírt üzenetét....stb.
Próbáld ki egyszer...kétszer :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!