Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Ha a baratom évek óta csal egy másik nővel, akit hamarabb ismert meg, mint engem és az a nő vékonyra fogyasztotta magát? Lehet ez az oka amiért azt vonzóbbnak tartja ? Kb féléve fogyott le a nő nagyon es azóta baratom mindennap beugrik hozzá egy menetre
En sajnos kissé elengedtem magam az utóbbi időben
2023. dec. 25. 03:05
1/6 anonim válasza:
Ez vagy kamu, vagy neked semmi önbecsülésed, ember alatti módon alázod magad.
2/6 anonim válasza:
Ha kamu ha nem, nagyon ostoba vagy😁
3/6 anonim válasza:
xd menj 3. nak ez durva ember, miért nem dobod ki?
4/6 anonim válasza:
Az benne csak a vonzo hogy nem vele van. Ha vele lenne akkor meg veled csalná.
5/6 anonim válasza:
Ha téged ez nem zavar,márpedig nyilván nem…Akkor nem mindegy???
6/6 anonim válasza:
Évek óta hagyod magad? Ne legyél balek légyszi. Férjem 1X csalt meg mivel nem volt mintaházasságunk kapott egy esélyt, de leszögeztem, hogy utolsó. Folytatta a viszonyt, 2 hét se telt el kiderült. Ment a csodálkozás, hogy otthagyom.
Állj a sarkadra, állj ki magadért, ne legyél már emberi törölköző.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!