Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A karácsony nemcsak a szeretetről, de a képmutatásról, álszentségről is szól. Azok is ott fognak állni a fa körül mosolyogva a gyerekkel, férjjel, feleséggel, akik év közben szeretőt tartottak vagy félrekufircoltak néha. Nekik is boldog a kari? :D
Szerintem meg akinek nem tetszik ez a kérdés, annak van van füle mögött. "tökéletes az életünk" hát persze...
Szerintem ez az év kérdése. Bravo! 😀
Legszívesebben az összes nőmmel és az összes gyerekemmel együtt ünnepelnék egy fedél alatt és mindenki boldog lenne.
Kár, hogy egy nőm sincs. Na meg gyerekem sem. 😂
"27-es idióta,mint az ilyenek! Dehogy szereti, nem szeret az ilyen senkit!"
Nagyon naív vagy. Szerelmesnek biztos nem szerelmes, de attól még szeretheti. TUdod, a szexuális vonzalom és a szeretet nem mindig jár kézenfogva.
34: szeretheti e az ember a tarsat, akit evek ota csal, a masik tudta nelkul, belehazudva a szemebe, mosolyogva pozolni a nyaralos kepeken, mikozben ki tudja kinek rakta szet ket nappal azelott/kibe dugta bele?
Szerintem krvara nem. Ha az en ferjem ezt eloadna es hozzatenne, hogy de amugy szeret, korberohognem. A szeretet szamomra nem itt kezdodik, de nem egyforma mindenki ertekrendje.
Posvàny hulladék értékrendű emberekkel van tele az oldal ..növesszenek gerincet, szerencsére a való életben senki nem mond ilyet. Jobb is lépni innen.
34#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!