Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők vesznek ajándékot karácsonyra egymásnak?
Figyelt kérdés
2022. dec. 20. 20:22
1/8 anonim válasza:
Szexjátékot, amit együtt használunk majd.
2/8 anonim válasza:
Én vennék, csak nem volt ötletem hogy mit. Jöhetnek az ötletek.
3/8 anonim válasza:
Ez megbeszélés kérdése, mint bármilyen kapcsolatban.
4/8 anonim válasza:
Én veszek egy vibrátort Budaörsre a kis Ketrinemnek :)
5/8 anonim válasza:
Milyen kérdés ez???
Annak adok (nem feltétlenül veszek, hanem adok) ajándékot, akit szeretek. A szeretőmet szeretem (régen ennek a szónak mennyivel másabb volt a tartalma mint most), nagyon erős érzelmi szálak fűznek hozzá a zseniálisan jó szexen túl is. Persze hogy adok neki ajándékot. Olyat amit együtt használunk majd, mindkettőnk örömére (szexjátékszer), meg olyat is amit otthon használ és régóta szeretett volna, csak nem tudta merre induljon a beszerzésére (teljesen szexmentes dolog).
6/8 anonim válasza:
Nekem eddig egyetlen egy alkalommal adott ajándékot - ami előtt szakítottunk mert találtam mást helyette. Megijedt (vagy nem is tudom mi történt vele) visszakönyörögte magát és azon a karácsonyon adott ajándékot.
Soha máskor, semmilyen eseményen sem.
8/8 anonim válasza:
Szerintem jobb ha nem meg lebukik. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!