Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A karácsony nemcsak a szeretetről, de a képmutatásról, álszentségről is szól. Azok is ott fognak állni a fa körül mosolyogva a gyerekkel, férjjel, feleséggel, akik év közben szeretőt tartottak vagy félrekufircoltak néha. Nekik is boldog a kari? :D
A férjem családja így képzelte el igen. Most én vagyok a szemét, hogy elköltöztem az 1 éves gyerekünkkel. Nem tudják elfogadni, hogy nem állok ott mosolyogva a fánál, miután tudomást szereztem a titkos viszonyról.
Több ismerős is van, aki csalja a másikat, mégis ott a közös családi fotó, én sem értem.
6: Hát, én lassan 10 éve egyedülálló vagyok, bár lényegében egész életemben. Így 30 fölött már elég szar. Még szerető is szívesebben lennék, legalább lenne kit/mit várni. Nem az, hogy kibekkelem az ünnepeket, a hétvégéket, de utána is ugyanúgy csak a nyomorult szingliség vár, a teljes kilátástalanság. Szóval hidd el, mindig van lejjebb...
5
Huh ez most komoly? Fogadjunk hogy te pont egy ilyen megcsalt feleség vagy! Miért kell gyulolkodnod a szeretet ünnepén?
Persze hogy bánnjàk de felveszik a kamu mosolyt és boldognak tetteik magukat
Ilyen egyszerű
"Csak rengeteg ilyen sztori jön szembe"
Mi ebben az érdekes? Attól még szeretheti a férjét/feleségét, hogy szexuálisan már kicsi únja. És nyilván főleg a gyerekeket.
"Ket bejgli kozott meg irkalnak a szeretonek...🤣"
Hogy ne hisztizzen a szerető. Valahogy mégsem velük akarják élni az életüket.
27-es idióta,mint az ilyenek! Dehogy szereti, nem szeret az ilyen senkit!
A szeretőt meg nem kell ennyire leírni, remélem az ilyen apák/anyak ki lesznek rakva idővel és mennek isten hírével...
Te vagy normális vagy boldog nem vagy. Vagy egyik se.
Én is boldog házasságban élek, tökéletes az életünk, de pont letojom hogy másnak milyen vagy hogy olyan e mint amit kirak a netre. Nagyon élettelen lehetsz ha neked ez ad örömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!