Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalja a barátnőjét ha látszólag minden tökéletes a kapcsolatukban?
Egy ismerősömnek (34f) van egy 20 éves barátője, kb másfél éve vannak együtt.
Sokat utaznak, kirándulnak, rengeteg országban jártak. 1-2 képet felraktak együtt de az is valahol az album közepén elveszve. Inkább a helyekről raknak fel, meg szelfiket magukról.
Srác facebook-ja és instagram-ja kb egy szingli srácot mutat...a csaj se viszi túlzàsba. Családok ismerik egymást, szóval nem titkos kapcsolat.
A csaj teljesen odavan a srácért, már házasságról is szó volt.
A lány is dolgozik bár közel sincs annyi pénze mint a srácnak.
De nagyon szereti az elmondása alapján. Folyton róla áradozik.
Viszont megtudtam, hogy a srác megcsalta párszor és közel sem beszél olyan ámulattal a kapcsolatukról...bár lehet hazudik, hogy megmagyarázza a hütlenségét. Olyanokat mond a háta mögött, hogy nem működik a kapcsolat, meg nem komoly, meg túl fiatal....közben meg házasságról beszélnek...A csajnak fogalma sincs róla, hogy megcsalta.
Ha a csaj elmondása szerint minden annyira tökéletes akkor miért csalja a srác?
Komolyan nem értem...én akkor se csalnám meg a páromat ha épp nem menne minden jól közöttünk.
Szerintem ez mind döntés kérdése és nem azért mert ilyen a természete valakinek, meg jaj férfi, meg csak mert miért ne...ezek hülyeségek.
Ha szerelmes vagy és minden jó, akkor eszedbe se jutna máshoz járni. De akkor se ha valami nem jó, erre való a kommunikáció.
Tervezzük, hogy a csajnak elmondjuk bár nem biztos, hogy elhinné mert odavan a srácért.
Nem laknak együtt, és jelenleg távkapcsolatban vannak mert a lány egyetemre ment és hetente 1x találkoznak. Szóval az élményeket leszámítva semmi nem köti össze őket, simán szakithatna ha annyira nem elégedett a srác.
Most komolyan, miért csalja meg valaki a párját, ha minden jó? Miért nem hagyja ott és akkor szexelhet kedvére mert amúgy jól néz ki. Nem értem az embereket. Másfél év nem sok idő szóval ha már az elején megcsalja akkor valószínűleg késöbb se lesz másképp.
Én 33N vagyok
Utolsó előtti válaszoló:
A srác házasságot ígért neki. Drága dolgokat vesz neki, sokat vannak együtt. Családjával találkozott és szeretik is.
Utolsó, nekem van párom köszönöm szépen jól megvagyunk. :)
És csaltak már meg előző kapcsolatban szóval alapból eszembe se jutna ilyet csinálni, akkor se ha nem megy jól a kapcsolatunk.
Most így visszaolvasva hülyén jött ki amit írtam.
Szóval nem azért van vele a lány mert a srác házasságot ígért hanem erről beszélgettek, hogy házasság lesz a jövőben, de azt, hogy ki hozta fel a témát azt nem tudom.
"megtudtam, hogy a srác megcsalta párszor"
2x ugyanazzal, és azóta nem? (Persze, ha tudsz róla...)
Mi csak két alkalomról tudunk. De ezek után már nem csodálkoznék, ha többször is megtette.
Utolsó, igazad lehet mondjuk mert a lány az alapból az idősebb férfiakra bukik mert ők anyagilag és másban is stabilak/stabilabbak mint a saját korabeli srácok. Ezt a lány mondta.
Viszont ő is sok pénzt akar keresni, ezért ment egyetemre orvosnak tanulni. De addig is a srác az, aki többnyire finanszírozza a világjárásukat.
Én értem, ha valaki nem bírja az állandóságot...de akkor ne legyen monogám kapcsolatban -.-
Annyi ember van aki csak szexet akar, vannak ilyen app-ok is ahol csak barátság extrákkal, vagy egy éjszakát keresnek....
De ha úgy dönt valaki, hogy monogám kapcsolatba lép akkor basszus maradjon hűséges. Minden más kifogás.
Lényeg, hogy aki hűtlen, az NEM szereti a párját. Lehet 1000 1000 kifogás, aki megcsalja a párját, az se nem szereti se nem tiszteli.
Eléggé csalódtam a srácban, nagyon kedvesnek, segítőkésznek ismertem meg. Nem gondoltam volna, hogy képes megcsalni a barátnőjét. Én úgy láttam, nagyon jól megvannak, de aztán meg sose lehet tudni mi megy a négy fal között. Az indiai vakációjuk is eseménydús volt, ahogy láttam social median.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!