Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi tudna segíteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tudna segíteni?

Figyelt kérdés

A barátom gyűlölöm mert átvert, megcsalt sorozatosan. Többször szakítottam vele megsem tudok egy idő utan ellenállni neki es nem akar kiengedni a markából.

Tudom, az én hibam ütöm ostorral a hátam emiatt, de nem tudom, olyan mint a drog !

Mar halálra voltam alázva, es gyűlölöm mint a gőzölgő kecskeszart. Meg tudnám ölni. Rosszat kívánok neki!

De nem tudok kimászni.

Most mar depresszióba is vagyok

Segítsetek tippekkel....

2023. dec. 20. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Tudomásom szerint az ember nem akar azzal lenni akit gyűlöl, szóval itt valami ellentmondás van.

Egyébként meg igen, a hormonok olyanok mint a drogok. Ha egy személy sok oxitocint szabadít fel a szervezetedben, akkor rá lehet függni arra az emberre

2023. dec. 20. 10:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja, gondolod szeretem? Én nem ezt érzem , tudom, hogy nem szeretem nem aggódom érte, felölem felfordulhat
2023. dec. 20. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:
🥱🥱🥱Igen. És most mit csináljunk itt veled?
2023. dec. 20. 10:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kerjel gyamsagot, ha beszamithatatlan vagy annyira, hogy nem tudod a sajat eleted iranyitani. Majd a szuleid, vagy a megbizott gyamod lerendezik, hogy kivel talalkozhatsz es kivel nem. A mentalis gyogykezelest is el kene kezdened, mert ez abnormalis viselkedes, remelem te is ezt erzed es megvan a betegsegtudatod. Kerj segitseget olyantol, akiben megbizol.
2023. dec. 20. 10:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Csald meg te is.
2023. dec. 20. 15:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Tarsfuggo vagy,manipulal teged. Hirtelen tunj el az eletebol, tiltsd le mondenhonnan, telefonszam, facebook stb. Van hova menned? Mindent tervezz meg, amikor dolgozik kiveszel egy szabit, osszepakolsz es eltunsz. Akarmit mond egyik fuleden be, masikon ki.
2023. dec. 20. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!