Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Le feküdtem az exemmel, el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le feküdtem az exemmel, el mondjam a mostani páromnak?

Figyelt kérdés
Külföldön élek már új párommal egy ideje. A volt páromnak meghalt a testvére akivel nagyon kapcsolatban voltam szombaton volt a temetés amire haza jöttem.. temetés után a csalad be hívott a haloti tóra ami az exem házába volt meg tartva miután mindenki el ment mi el kezdtünk beszélgetni kicsit pálinkazni és lefeküdt egymással nem is egyszer. Most nem tudom mit tegyek? El mondjam a mostani páromnak vagy mennyek haza mint ha semmi nem történt volna ? Azt se tudom, hogy az exemnek ez jelenetet e valamit vagy nem vele beszéljek a történttekről?

2023. dec. 18. 01:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
78%
Ex az EX! Miért feküdtél le vele? Dobd a mostani párod és menj vissza az "exedhez"!
2023. dec. 18. 07:37
 12/25 Oldfire ***** válasza:
91%
Nem így szokás megvigasztalni a gyászolót...annak a kapcsolatnak vége lett. Így, hogy megcsaltad a jelenlegit gerinctelenségre vall. A becsületesség azt kivánná, hogy elmond neki. De, mi lesz később? Jön valaki, megsajnálod, megtetszik, meg kell vigasztalni és újra megcsalod?
2023. dec. 18. 07:45
 13/25 anonim ***** válasza:
88%
El. Fő az őszinteség.
2023. dec. 18. 07:56
 14/25 anonim ***** válasza:
86%

Le feküdtem=lefeküdtem

El mondjam=elmondjam

Tóra=torra

Be hívott=behívott

El ment=elment

Mennyek=menjek

Azt gondolom hogy ilyen esetben nem tud az ember ép elmével gondolkodni csak sodródik az eseményekkel.

Szerintem ne mond el neki, semmi jelentősége nincs.

De azért tanuld ezt a kis helyesírási szótárat amit itt hagytam neked.

2023. dec. 18. 08:24
 15/25 anonim ***** válasza:
80%

1.egy gusztustalan gerinctelen ösztön állat vagy. Ezt azért tisztázd magaddal.

2.ha már így esett, ha meg akarod tartani a jelenlegi párod, akkor ezt az infot nem tudhatja meg.

3.ha nem mondod el, de esetleg évek múlva kibukik akármin, pl exed keresztbe akar tenni, annál fájdalmasabb és szarabb lesz jelenlegi párodnak.

Nincs minden résztvevő számára jó/helyes megoldás, egy ami biztos, hogy te egy gerinctelen állat vagy.

Párod és exed szempontjából is, a legjobb az lenne, ha kilépnél az életükből és lehetőséget adnál nekik, hogy találjanak egy normális párt maguknak, aki nem egy olyan gerinctelen csalfa önző tetű, mint TE vagy.

Itt minden a te lelkiismereteden múlik, meg az esetleges bűntudatodon.

2023. dec. 18. 08:34
 16/25 anonim ***** válasza:
81%
14, mond = mondd :)
2023. dec. 18. 08:38
 17/25 anonim válasza:
89%
#14 végre valaki...!
2023. dec. 18. 09:11
 18/25 anonim ***** válasza:
93%
Gisgutya adelo 😂😂😂😂
2023. dec. 18. 09:34
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez igaz, akkor a jelenlegi párod most már inkább az exed. Legalábbis ha van benned egy kis tartás, akkor elhagyod, de minimum elmondod neki ezt, aztán majd ő dönt.
2023. dec. 18. 10:45
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

adom a #6-ost...

helyesírás korrepetálalás elsőnek! ha elmondod neki biztos kuka. igyál még pár feleset!

2023. dec. 18. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!