Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le feküdtem az exemmel, el mondjam a mostani páromnak?
Le feküdtem=lefeküdtem
El mondjam=elmondjam
Tóra=torra
Be hívott=behívott
El ment=elment
Mennyek=menjek
Azt gondolom hogy ilyen esetben nem tud az ember ép elmével gondolkodni csak sodródik az eseményekkel.
Szerintem ne mond el neki, semmi jelentősége nincs.
De azért tanuld ezt a kis helyesírási szótárat amit itt hagytam neked.
1.egy gusztustalan gerinctelen ösztön állat vagy. Ezt azért tisztázd magaddal.
2.ha már így esett, ha meg akarod tartani a jelenlegi párod, akkor ezt az infot nem tudhatja meg.
3.ha nem mondod el, de esetleg évek múlva kibukik akármin, pl exed keresztbe akar tenni, annál fájdalmasabb és szarabb lesz jelenlegi párodnak.
Nincs minden résztvevő számára jó/helyes megoldás, egy ami biztos, hogy te egy gerinctelen állat vagy.
Párod és exed szempontjából is, a legjobb az lenne, ha kilépnél az életükből és lehetőséget adnál nekik, hogy találjanak egy normális párt maguknak, aki nem egy olyan gerinctelen csalfa önző tetű, mint TE vagy.
Itt minden a te lelkiismereteden múlik, meg az esetleges bűntudatodon.
adom a #6-ost...
helyesírás korrepetálalás elsőnek! ha elmondod neki biztos kuka. igyál még pár feleset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!