Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért csalják meg a nők a jó fiúkat?
Sajnos nincs itt semmi szalmabábról szó, én logikusan azt vezettem le amit állítottál, hogy abban hol vannak az önellentmondások. A lepontozás is beszédes, ahogy az igazságról való terelő válasz is. Bár mondhatni csak a szokásos itteni női ügymenet része, semmi extra. Igazából már mindegy nekem hogy mit hisztek, én sem állok már le vitázni. Lepontozva is ugyanúgy itt marad a véleményem, aki idetévedne ugyanúgy látni fogja.
Az élet meg szerencsére több és jobb mint a gyakori ezen szeglete. Sőt tovább megyek, az itteni keménymagot leszámítva ezek a dolgok valójában teljesen irrelevánsak a többségnek. Nem kell válaszolni és nem kell egy percre sem elgondolkozni, nyugodtan lehet uralkodni egy apró és jelentéktelen szemétdomb tetején is, sértetten és erőszakosan őrizni az egyetlen tuti igazságot aminek csak és kizárólag ti páran vagytok birtokában :)
"25, mik fognak történni veled?"
Ne haragudj, de ez magánügy, így nem beszélnék erről.
51, nem vagoyk nő.
És de, szalmabáb. Eltoltad a falig az állításomat, majd megcáfoltad. Hát köszönöm szépen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!