Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezért csalják meg a nők a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért csalják meg a nők a jó fiúkat?

Figyelt kérdés

Egy nő mondja el a véleményét.

Mit gondoltok?

[link]

2023. dec. 3. 17:00
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Magyarul van.

Bocsánat, de nem írom le. Mások úgy tűnik, hogy megnézték/belenéztek. Ha ők vették a fáradságot, akkor tegye ezt az is, aki beszélni akar erről a témáról.

2023. dec. 3. 20:32
 22/34 anonim ***** válasza:
67%

Fuh, pont a magyar fosokat volt nehéz kigyomlálni.

Te amúgy jófiúnak hiszed magad? Vagy csak csúnya vagy?

2023. dec. 3. 20:36
 23/34 A kérdező kommentje:

Nem, én sem jó, sem rossz fiúnak nem hiszem magam. Én én vagyok.

Viszont szerintem elhagyhatnád a topikot, mert a vidit nem nézed meg viszont offolod a mezőt. Ennek így nincs értelme. Szia.

2023. dec. 3. 20:49
 24/34 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, én megnéztem a videót.

Ez a csaj nem a jófiúkról beszél, hanem a simpekről.

Azaz azokról a "férfiakról" akik lemennek tacskóba, lábtörlőnek állnak cska hogy a nő kedvére tehessenek.

Ezek rajongók, fanaitkusok, csicskák, papucosk. De nem jófiúk.

Sok férfi összekeveri a kedvességet és a nyámnyilaságot, tutyimutyiságot.

pl

Nő: -mire ogndoltál, mit csináljunk?

-Férfi: -nekem minden jó, legyen ahogy szeretnéd

NEM!

Ez papucsság, tutyimutyiság.

A nők szeretik a határozottságot, azt, ha van saját véleményed, és akkor is önálló véleményed van, ha az ütközik a csaj véleményével.

Akinek nincs önálló véleménye, mindenben megfelel valkai másnak az nemhogy nem férfi, de még cska nem is felnőtt. Elvégre pont a kamaszkor szól arról, hogy csakazértis önálló véleményt alkotsz a szüleid ellenében, még ha az baromság is.

De lehetsz kedves, figylemes, odaadó anélkül, hogy simp lennél. Az a jófiú lenne. De a csaj nem erről beszél. Értem, hogy a "jófiú" kifejezést hasnzálja, de a példák és helyzetek amiket mond egyértelműen a papucsra, simpre vonatkoznak.

2023. dec. 4. 07:38
 25/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommented, tanultam belőle. Azokra, amik hamarosan történni fognak velem, jó útravaló!

2023. dec. 4. 09:38
 26/34 anonim ***** válasza:
81%

25, mik fognak történni veled?

Egyébként a példabeszélgetést nem hasraütésszerűen írtam.

Van egy kolleginám, aki eléggé jó csaj, de valahogy nem jön össze neki a normális párkapcsolat, ő mesélte, hogy volt egy randija. A srác elhívta, a srác mondta a helyet és az időt amikor találkoztak. A csaj odament és krédezte mi lesz a progrma, erre a csávó annyit mondott "nem tudom, mi legyen? Legyen ami neked tetszik".

Hát nem lett a randiból semmi:D A csaj ki volt orulva, hogy hordania kell a nadrágot az irodában, legalább magánéletben hordhasson már szoknyát, pláne ha a csávó hívta el, ő mondott konkrét helyet és időt. Az ember azt hinné van valami terve, szándéka.

Igazából neki mindegy lett volna, hogy fagyi vag ylimonádé vagy séta vagy akármi, valójában a lényeg annyi, hogy a csávónak legyen egy kész terve, ha már randira hív valakit. Persze még mindig ott lehet a gesztus, hogy mondjuk felajánl 2 opciót és abból a csaj választ és akkor megvan az is, hogy a csaj kedvére tesz, meg az is, hogy készült valamivel, van önálló gondolata, nem a csjanak kell kitalálnia mindent.

Mert persze az, hogy van határozott évleményed nem jelenti azt, hogy le kell uralnod a másik véleményét. Simán csak lehet azzal is zárni, hogy "jó, hát ebben eltér a véleményünk, nem kell meggyőznünk egymást".

Ez megintcsak egy "rosszfiús" tulajdonság, hogy van véleményük és ha az a csajnak nem tetszik, attól még nem változtatnak feltétlen rajta. Pedig... valójában ez csak az önálló és stabil személyiség jele, semmi rossz vagy problémás nincs benne.

Nyilván, ha leuralja a másikat, rákényszeríti a véleményét, az igen, az problmémás, de a legtöbbször ha "bezzeg a csajoknak a rosszfiúk kell" téma jönfel, egyáltalán nem erről van szó, csak simán önálló, határozott férfiakról.

2023. dec. 4. 10:41
 27/34 anonim ***** válasza:
0%

26-os.

Igazad van abban, amit leírtál ide.

DE a nők miért mindig az ilyen gyökerekkel próbálkoznak összejönni meg randizni, mikor vannak bőven olyan férfiak, akiknek ezek alap dolgok lennének? Természetesen, ironikus volt a kérdés. Tudom a választ.

Azonban akkor egyék meg, amit főztek. Ők választanak ilyeneket, akkor ez az eredménye...

2023. dec. 4. 12:24
 28/34 anonim ***** válasza:

27, lehet, hogy ironikus volt a kérdés, de azért megválaszolnám. Persze szívesen látnám a te gondolatodat is.

Ha megkérdezel egy embert, hogy mit szeretne cisnálni és arra ő azt mondja, hogy fagyizni, mi jut eszedbe hamarabb?

1) Az illető fagyizni akar

2) az illető azt gondolja, hogy te fagyizni akarsz, és azért, hogy neked kedvezzen azt mímeli, hogy ő fagyizni akar?

Épeszű ember egy ilyen egyszerű dolog kapcsán nem a másodikra gondol.

Sőt, ami azt illeti, érett pszichéjű embernek eszébe sem jut, hogy a második egyáltalán opció.

Miért?

Mert azt feltételezi, hogy a másik személy is egészséges, érett pszichével rendelkezik.

Mivel nem ismeri, kénytelen feltételezni, ahogy azt is, hogy egy 28 éves férfi tud besézlni, járni, önállóan étkezni vagy a dolgát végezni.

Magyarul: Amíg nem tapasztalod meg, hogy a másik egy önállótlan, éretlen simp, addig azt feltételezed, hogy normális.

És akármennyit tapasztalsz, muszáj vagy ezt feltételezni, mert ha átfordul a dolog és mindenkit simpnek nézel, nem fogsz többé ismerkedni.

De ez minden jellemhibával így működik. Amíg nem tapasztalod meg, hogy valaki egy ipari gyökér, addig fletételezed azt, hogy nem az. Ha mindnekit gyökérnek tekintesz alapból, nem leszel hajlandó ismerkedni és esélyt adni arra, hogy bebizonyítsa, hogy nem az. És ha mégis adsz neki esélyt.... találkoztál már olyannal aki úgy érezte szívességet tesz azzal, hogy odafigyel rád? Na, hát ilyenné válnak ezek az emberek. Ezekből meg köszöni szépen, senki nem kér.

Szóval nem arról van szó, hogy a nők mindig ilyenekkel akarnak randizni, csak arról, hogy ilyennel sikerül. Ők sem akarják ezt, elvégre ha rájönnek, hgoy ilyen a férfi, el is kerülik.

Szóval ha a kommented abból ered, hogy veled bezzeg nem akarnak randizni... nos... azt ne ebben ajelenségben keresd, mert ez nem teremt számodra kevesebb esélyt.

2023. dec. 4. 12:55
 29/34 anonim ***** válasza:
24%

Eddig nem velem vitáztatok, de lenne itt pár ellentmondás ami mellett már nem tudok szó nélkül elmenni. Szóval akkor hogy is van ez?

"Ha megkérdezel egy embert, hogy mit szeretne cisnálni és arra ő azt mondja, hogy fagyizni, mi jut eszedbe hamarabb?

1) Az illető fagyizni akar

2) az illető azt gondolja, hogy te fagyizni akarsz, és azért, hogy neked kedvezzen azt mímeli, hogy ő fagyizni akar?

Épeszű ember egy ilyen egyszerű dolog kapcsán nem a másodikra gondol.

Sőt, ami azt illeti, érett pszichéjű embernek eszébe sem jut, hogy a második egyáltalán opció."

Azt akarod mondani hogy bárki aki nem faék egyszerűségű és nem megvezethető, ezek szerint nem épeszű és nem érett pszichéjű ember lenne? És a másik fő ellentmondás ebben az, hogy a nők akik híresek arról hogy szeretnek kombinálni, belelátni dolgokat, mindenféle lehetetlen scenariókat végig vinni, amire a másik nem is gondolt. Szóval ezzel most azt akarod mondani, hogy a nők nagyobbik, kevésbé egyszerű része szerinted nem érett pszichéjű és nem épeszű? Mert pontosan ilyen fejtegetéseket szoktam én is látni hallani olvasni nőktől, amikor kombinálnak. Hogy van egy egyszerű tény, és akkor ugyanígy körécsavarnak gondolatokat és kiforgatják, mint pl hogy biztos nem csak fagyit akart hanem engem manipulálni ezzel is. Szóval érdekes ellentmondás.

A másik ellentmondás pedig ez lenne:

"Hát nem lett a randiból semmi:D A csaj ki volt orulva, hogy hordania kell a nadrágot az irodában, legalább magánéletben hordhasson már szoknyát, pláne ha a csávó hívta el, ő mondott konkrét helyet és időt. Az ember azt hinné van valami terve, szándéka."

Ez alapvetően teljesen jogos és normális elvárás volt a múltban, és normális nőknél a jelenkorban is. De akkor csavarjunk egy kicsit a történeten. Adott a jelenkori feminizmus, ami megpróbálná ezeket a döntési helyzeteket is kicsavarni a férfiak kezéből, sovinizmusnak állítani be ha nőként viselkednek a nővel, és teljes mértékben kiherélni őket a legtöbb dologban. Ezek után nem tűnik álszentnek elvárni, hogy a férfi legyen domináns és kezdeményező, ha közben a nőtársaid egy szélsőségesen idióta része megpróbálja ezt az egészet tudatosan lerombolni és átfordítani nőuralomba? Mert a jövő ha rajtuk múlna, pontosan ilyen irányba tolódna el.

2023. dec. 4. 18:17
 30/34 anonim ***** válasza:

29, ezt ajánlom figyelmedbe:

[link]

2023. dec. 4. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!