Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindketten ellenem fordultak. Mit tegyek?
Évekig voltam se veled se nélküled kapcsolatban egy férfival. Hát mint kiderült azért nem működött, azért nem ért rám sokszor, viselkedett furcsán, mert kettős életet élt és velem párhuzamban volt egy komolyabb kapcsolata. Voltak sejtéseim, de nagyon meggyőző hazugságokkal rukkolt elő mindig, és azt hittem én vagyok a bolond.
Amikor kiderült, elmondtam a nőnek. Az elején teljesen úgy tűnt, hogy még szinte egymást fogjuk segíteni, mert neki is fájt, nekem is, őt is becsapta, engem is.
Majd telt múlt az idő és csak azt vettem észre facebookon hogy újra együtt vannak. Nekem ez nagyon furcsa volt, de csak röhögtem rajtuk, tudtam hogy nem őszinte. Egy pitiáner dolog miatt muszáj volt beszélnünk, és a nő vette fel a telefont a férfi helyett.
Nem részletezem milyen szavakkal pocskondiázott, gusztustalan nőhöz nem méltó, olyan igazi C megnyilvánulása volt, hogy én hazudtam, beszélgetéseket hamisítottam, kitaláltam mindent és bolond vagyok. És ő nem hiszi el amiket mondtam... Nyilván ezt mind sokkal durvább stílusban.
Megkerestem később a férfit és ő is ugyanúgy nekem esett, bár ő inkább gúnyosan, hogy fáj hogy nem engem választott mi?
Nekem ez akkora egy hatalmas nagy kultúr sokk volt, hogy ilyen primitíven szóltak hozzám, pedig én értelmesnek tartottam őket.
A nő megfenyegetett hogy kitépi a hajam, halálra veret.. A férfi ugyanez, csak a családommal... Ebből lett egy nagyobb balhé is.
Na mindegy abban maradtunk, hogy békén hagyjuk egymást, viszont számomra ez hatalmas megalázás.
Nem elég hogy 1. szerelmes voltam és még dolgozzam fel a szakítást.
2. Dolgozzam fel hogy végig hazudott és megcsalt
3. Dolgozzam fel, hogy ők együtt vannak most és boldogok
4. Dolgozzam fel, hogy ilyen szinten bűnbak lett belőlem kihozva, holott én is áldozat vagyok
5. Dolgozzam fel, hogy a szerelmem így beszél velem egy nő miatt. És nem védett meg, csak rakott rá... Aki előtt a legsebezhetőbb voltam és tőle vártam volna el a védelmet.
Nem süllyedek le a szintjükre nem kezdtem el ugyanezt a stílust, csak nevettem... De belül ez most nagyon marcangol. Járt már valaki így?
Ha nem, de ebben a helyzetben lennétek, mit tennétek?
Bólogató Jánosnak érzem magam hogy csak tűrtem és nyeltem mosolyogva, úgy érzem ezt most nem kéne annyiban hagynom. De tehetetlennek érzem magam.
És miközben itt esz a fene, ők lehet éppen összebújva csókolózva nézik a tvt, egymást becézve cirógatva, engem kiröhögve... Bele bolondulok.
"Egyébként, pontosan 2 év 4 hónapig játszotta el, hogy szerelmes belém és várjak még rá, mindig csak egy picit mondta hogy pár dolgot rendeznie kell az életében..."
Pár dolgot, milyen dolgot? Ha valaki nem ad konkrét választ, nem kér segítséget bár azzal védekezik, hogy szerelmes az nem az hanem kihasznál. - Első lecke!
"De a beszélgetés mindennapos volt, találkozás, szex hetente 1x minimum volt. Az együtt alvás volt nagyon kevés."
Hetente tali és szex két év alatt? Együtt alvás jóformán soha? Ha ez nem "red flag" akkor nem tudom mi az...- Második lecke!
Oda kell figyelni nagyon,hogy a másik mit mond, tesz máskor, okulj a történetből, nagyon naivan álltál hozzá. Őket pedig felejtsd el örökre, nem éri meg nézegetni őket, vagy hozzájuk szólni.
Köszönöm hogy időt és energiát fordítottatok rám. Nagyon köszönöm a tanácsokat! Nyilván utólag már én is látom, hogy mindennek megvolt az oka. Bántom is magam miatta.
Egyébként örülök, hogy vége lett, mert megszűnt az a fájdalmas kétség, hogy miért nem akarunk normálisan működni. Hirtelen mindenre választ kaptam, amiért azelőtt már majdnem begyogyóztam. Már ez a megnyugvás is jó.
De nyilván nem vagyok fából, és iszonyatosan fáj, hogy ezt megcsinálta velem és elvesztettem egy olyan személyt aki nem is létezett, csak színészkedés volt az egész. A legfontosabb ember fordult ellenem.
Talán mentségemre szól, hogy tapasztalatlan voltam. Én 23 vagyok, ő 33, a másik nő 34.
Soha nem fogom megérteni, hogy tudta ezt megtenni. Majdnem 2,5 év...
Nyilván tudom hogy a rajongásom és a szex tetszett neki. De ez akkoris kegyetlenség minden szempontból. A múlt is, és az is amit most kapok.
Ne legyél már ilyen óvodás. Lépj már túl rajta. Mit sajnáltatod itt magad?
Nem létezik, hogy 2 évig ennyire altatni lehessen valakit. Vak voltál, nem akartad észrevenni, kész.
De most már zárd le, különben azon fogod magad észrevenni, hogy egy ugyanilyen nyavajgó pasast fogsz ki magadnak, mint amit te csinálsz, aztán együtt kesereghettek mindkettőtök korábbi kapcsolatain... Szuper lesz...
"3 gyerekünk van férjemmel, boldogok vagyunk. Örülj h megszabadultál tőle és áldd meg azt a napot! Hidd el jobb lesz sokkal! A srác amúgy sehol sincs az életben még csak most vett el vkit... borzaszto eletem lett volna mellette."
De jó, hogy azóta is figyelemmel követed a közösségi médiában, hogy mi van az egyébként általad féregnek tartott ex-dugópajtiddal... 😂 Pedig állítólag boldog vagy. 😂 Vagy csak a jelenlegi "boldogságod" igazolására használod az így megszerzett információt, miszerint "az a srác amúgy sehol sincs az életben még csak most vett el vkit...".
Óriási... 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!