Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök az egyik kollegámért, de mindketten kapcsolatban vagyunk. Hogy engedjem el?
Közvetlen munkakapcsolatban vagyunk. Igazából kb nyíltan flörtölünk egymással, addig nem is foglalkoztam vele, amíg el nem kezdett írogatni nekem.
Teljesen odavagyok érte, minden hétköznap az hajt munkába, hogy találkozzunk.
Tudom, hogy ez csak valami gyerekes fellángolás, de nem tudom mit tegyek ellene. Felmondani nem akarok, mert elég jó helyem van több szempontból is.
Neki is és nekem is komoly kapcsolatunk van.. Volt màr valaki hasonló helyzetben?
27L
Ha nagy a vonzalom akkor nehéz lesz. Pozícióváltás nélkül szinte lehetetlen. Nekem nem ment... pár hónap flört után megtörtént köztünk a dolog.
N
Csak azt tudom mondani, hogy kár lenne elrontani a mostanit, ha ez csak fellángolás.
Nem egészen ilyen a helyzetem de amúgy van egy kollégám, aki nagyon a szívemhez nőtt. Félre is értették a "kedves" kollégák. Külsőleg arcra tetszik amúgy, az igaz, alkatra nem túl férfias és agyilag sem nőtt fel amúgy és ő ezt mondja is magáról... Szóval nagyon jóban vagyok vele, nagyon közvetlen a kapcsolatunk, szeretek vele baromkodni. Nekem van férjem és tudja is és találkoztak is már. Szóval haverok vagyunk, de én nekem mégis több mint haver. Nagyon szívemhez nőtt. Nem is tudom leírni ezt. Csak szeretem őt mint embert. Mondanám neki is hogy szeretem, mint a barátnőmnek, vagy az egykori gyerekkori legjobb barátomnak aki fiú volt szintén. Olyan mint én, hasonlítunk jellemben, ezért is értem meg magam vele olyan jól. Sokat beszélgettünk egy időben, tanácsot is adtam neki, próbáltam az önbizalmát is helyre tenni. Na persze szép mesét kreáltak belőlünk. Lehet voltunk félre érthetően közvetlenek egymással... De attól nincs semmi és nem is lesz.
Beleléptem ilyen kapcsolatba.
Nem bánom.
Egy kollégánk feldobott minket. Én elköltöztem otthonról, ő maradt. Gyerk, hitel, mondta. Haragudtam rá, de oiszokul hiányzott.
9 hónap után folytattuk....
#7 A nevetése, az ölelése, az izgalom, az egynapos kirándulások, a törődése ....hiányzott.
Lúzer? Nem, gyáva.
Próbáld meg vele.
Ha annyira vonzódtok, az ész háttérben marad, a vágy győz. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!