Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megőrülök az egyik kollegámért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megőrülök az egyik kollegámért, de mindketten kapcsolatban vagyunk. Hogy engedjem el?

Figyelt kérdés

Közvetlen munkakapcsolatban vagyunk. Igazából kb nyíltan flörtölünk egymással, addig nem is foglalkoztam vele, amíg el nem kezdett írogatni nekem.

Teljesen odavagyok érte, minden hétköznap az hajt munkába, hogy találkozzunk.

Tudom, hogy ez csak valami gyerekes fellángolás, de nem tudom mit tegyek ellene. Felmondani nem akarok, mert elég jó helyem van több szempontból is.

Neki is és nekem is komoly kapcsolatunk van.. Volt màr valaki hasonló helyzetben?

27L

2021. okt. 30. 14:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes mérlegelni:

- ez egyelőre csak egy fellángolás, vonzalom

- igazán nem ismered őt, van egy elképzelt kép a fejedben, amit kivetítesz rá

- erősen hat az újdonság varázsa

- itt nem csak az a bibi, hogy párod van, hanem hogy kollégáról van szó, ez sok szempontból eleve tiltólistás, nem okos dolog keverni a magánéletet és a munkahelyet

- milyen a jelenlegi kapcsolatod? Szereted a párod? Megvan még a vonzalom? Harmonikus a kapcsolat? Jól érzed magad vele? El tudod képzelni, hogy még sok évig vele legyél?

Az emberi kapcsolatok, pláne a párkapcsolatok bonyolultak. Amennyiben egy vonzó, átlag feletti nő/férfi vagy, időről időre lesznek az életedben ilyen kísértések, ez természetes, ezeken mind átmegyünk. Azt meg a fentiek alapján érdemes mérlegelni, hogy mit tegyél. A megcsalást viszont ne tekintsd opciónak, inkább szakíts, ha a kollégád iránti vonzalmat nem akarod elnyomni. Ha pedig a jelenlegi párod mellett döntesz, tudatossággal hozzáállva meg tudsz húzni egy határt a kollégáddal való kapcsolatban. Ez nem azt jelenti, hogy nem beszélhettek, vagy nem lehettek jóban, de egy ponton megálljt mondasz. Nehéz dolog, nem mondom, de döntés kérdése. Vagy ha úgy érzed, hogy nagyon nem megy, válts a cégen belül pozíciót, vagy menj másik helyre dolgozni.

Sok sikert, és remélem jól választasz, bárhogy is döntesz.

2021. nov. 4. 06:52
 12/14 anonim ***** válasza:
48%
Miért emeled ki ezt a kérdést? Az egyetlen, amit tehetsz, továbbra is, az ha szakítasz, hagyod, hogy a párod találjon egy nőt, te pedig odaveted magad a munkatársadnak. Pofon egyszerű, 27 évesen pláne.
2021. nov. 4. 16:17
 13/14 anonim ***** válasza:
58%
Úgy dönts ahogy a párodnak a legjobb ebben a helyzetben, te most annyira nem vagy fontos, látod hogy rossz a véred
2021. nov. 4. 23:11
 14/14 anonim ***** válasza:
37%

Annyi idős vagyok mint te és férfi.

Melyik jobb a az ágyban?

Melyik jobb a az életben?

Melyikkel szexelnél jobban?

Melyik férfitől akarnál legalább 4 gyermeket?

Melyik partner bírja jobban és tovabb a az iramot?

Melyik férfitől van több orgazmusod? Naponta, hetente, havonta!

Melyik férfinak jobb a harmóniája és kémiája a személyisége és a vonzalma?

Meg kell fontolni és mérlegelni!

Ezt csak te tudhatod!

Igen volt egy ilyen majdnem hasonló kapcsolat!

A nő kapcsolatban és én szingli!

Csak később derült ki!

Csak később tudtam meg!

(Megtudtam egy év múlva)!

A barátja kocsmába ment mindig is!

Igen nagyon hiányzott ő neki a szex!

Jó kis nő volt.

2021. nov. 5. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!