Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy deritsem ki? Nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy deritsem ki? Nincs alkalmam ra?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt van közös gyerek.

Feltűnt hogy egyre kevesebbet vagyunk együtt, és csak akkor amikor ő akarja.

Telefonjaba semmit nem találtam. Majd eszembe jutott hogy volt neki egy másik régi telefonja hát az hol van??? Lakásba sehol. Mai napig ezt fixre nem tudom de valószínű a munkahelyen bent hol máshol?! Majd egyik este megneztem a Google kereseseit. Na ott volt minden animal sz. xtől kezdve a Rosszul.. .hu-ig. Innen jött az ötlet hogy k.... zik. Egyetlen egy hely van itt ahol lakunk köztudott hogy ott azok vannak.... Hiába a rendőrség. Mit ad isten a férjem 5 percre dolgozik onnan.

Aztán észrevettem a Goggle Maps helyelőzményeit nézve hogy hazudik amikor szól hogy indul munkából akkor már javában nem ott van hanem egy Motelt mutat de csak fél órákat van ott. Bár velem is itthon 5 perc alatt végez.....

És ez heti 2x. És nem tudok semmit tenni. Nem állhatok ott egesz nap hogy mikor megy oda na meg azonnal meglatna ott nem sok ember van.... Ja hát még amikor ő végez én akkor megyek a gyerekert oviba. Azért se mukosik ez.

Szóval tudom hogy megcsalt, kur.. k.aztan mellém fekszik le itthon. Hányinger!!!!!

Itthon nagyon kedves, figyelmes, segítőkész, jó apa és tarsai ha nem lett volna feltűnő ez a szex elmaradás eszembe nem jutott volna gyanakodni rá.

Hogy buktassam le ténylegesen?? Alkalmam nincs rá.

Bizonyítékok nélkül meg nem rakhatom ki csak azzal az indokkal hogy szia mert nem bízom benned szerintem megcsalsz.

Nem fog elmenni meg ha igazam is van.

2023. dec. 1. 08:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%

Azért ha annyira érdekelne,találnál megoldást,hogy utána nézz. Inkább félsz szembe nézni azzal,ami elvileg várna ott rád.

Bébiszitter,aki elmegy a gyerekért,és elviszi egy kicsit ovi után sétálni,mekibe,játszóházba...stb. addig te oda tudnál menni.

2023. dec. 2. 12:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Bérelj magánnyomozót, az valóban jó ötlet.

Vagy hozd el előbb a gyereket az oviból.

Én nem tartom valószínűnek azt sem, hogy nem tudsz megkérni senkit. Oviban nem haverkodtál össze egy anyukával/apukával sem, aki elhozná? A gyerek legjobb barátjának a szülei?

2023. dec. 2. 21:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Mielőtt jelenetet rendezel, gondolkodj!
2023. dec. 3. 10:44
 14/15 A kérdező kommentje:
Neki kellett volna gondolkodnia.... 3 gyerekünk van.
2023. dec. 3. 12:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Megtudtál már valami pontosabbat?
2023. dec. 3. 13:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!