Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért érezhetek utálatot azok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érezhetek utálatot azok iránt, akik megcsalják a párjukat?

Figyelt kérdés

Se a szüleim között nem tudok ilyenről, se a családból nem tudok senkit, akit megcsaltak volna. Velem se történt ilyen, mondjuk párkapcsolatban sem voltam még.

Viszont mindig is taszított az, hogyha valakiről kiderült, hogy megcsalta a másikat. Már nem tudok rájuk más szemmel nézni, undorodom az ilyenektől, főleg akik azzal nyugtatják magukat éjszakánként, hogy "De hát nem is feküdtem le vele, csak egy csók volt".

És most eléggé ki is akadtam az unokatestvéremre, aki 17 éves, elvileg még szűz, mert szégyenlős a barátja előtt és gátlásos, de azért annyira nem volt az, hogy a barátja háta mögött irogasson valakivel, aztán pedig csókolózzon mással. Meg ez az egész történet, hogy a barátaik már tudták, hogy van köztük valami és bíztatták őket, hogy csókolózzanak... Közbe meg a barátja otthon ült.

És le szűzk-áztam. Tök jó volt a kapcsolatunk, de ezután már semmi nem lesz a régi. Pedig amúgy semmi közöm hozzá.

2023. nov. 28. 13:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%

Azért a megcsalásnak sok esetben van oka. Mondom ezt úgy , hogy sosem csaltam meg a párom. Ő kijelentette, hogy neki már nincs kedve a szexhez. Ez évekkel ezelőtt volt. Azóta hozzá sem lehet érni, nincs szex és semmi erotika köztünk,lakótársként élünk. Itt is elítélnél ha megcsalnám?

Életerős , fitt pasiként szerzetesi életre ítélt.

Ítélkezni nincs jogunk de ha már ítélkezünk ismerni kell a teljes történetet.

2023. nov. 28. 15:56
 12/16 anonim ***** válasza:
44%
Mert még nagyon fiatal vagy és fekete-fehéren látod a világot. A megcsalás mellett még ezer másik mód van, amivel elarulhatjuk, megserthetjuk a másikat, ezek közül te is párat el fogsz majd követni, utána másképp fogod latni a világot és kevésbé fogsz csipobol itelkezni.
2023. nov. 28. 18:05
 13/16 anonim ***** válasza:
52%
Hogyha egyszer nem működik a szex, kapcsolat akkor vessen végett neki az ember. Nem megcsalni kéne a másikat, hazudni a képébe, átvágni.
2023. nov. 28. 18:22
 14/16 anonim ***** válasza:

11 -es vagyok. Egyetértek a 13. válaszolóval. Valóban az a legtisztább ha véget vet az ilyen kapcsolatnak az ember. Elég szemétség volt így látatlan lepontozni. Próbáltam véget vetni ennek a kapcsoltnak régebben. Csak a barátnőm sírt és könyörgött ezért nem volt szívem kidobni a házamból. (Én a háromszorosát keresem az ő jövedelmének így nem nagyon akarja ezt feladni.)

Aztán az is lehet, hogy csak előadja ezt az aszexuális lettem sztorit és mással kavar. Na látjátok az lenne az igazán szemét dolog.

2023. nov. 29. 10:19
 15/16 anonim ***** válasza:

A férjem is ezt vallotta,amíg félre nem lépett végül...

Könnyű ki jelenteni az ilyen aranyköpéseket,aztán ha a szitu olyan,

mindjárt borulnak az erkölcsi dogmák..

Más kérdés hogy 2x-ra már ő se tette meg többé.De nem mindenki tudja megállni.

2023. nov. 29. 11:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Nagy esély van rá. Nekem egyből ez jutott eszembe.

2023. dec. 2. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!