Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények ilyesfajta viselkedésrôl?
Mivel lehet magyarázni, ha a barátom a kapcsolatunk alatt végig másik nôvel szervezkedett a hátam mögött, találkákat szerveztek, engem kitárgyaltak, mindezt mert a nô túl jónak érezte magát a barátomhoz, hogy felválllalja a kapcsolatukat es ezert kellett sunnyogni.
De semmi szukseg nem volt rá, hogy a ”barátom” átverjen engem, simán szakíthatott volna, mert nem vagyunk házasok es semmi nem köt minket össze, se közös hitel se gyerek. Nem értem miert kellett ezt csinálja es sajnos arra a következtetésre jutok, hogy élvezték a hazudozást érdekes helyzet volt így, es ideges vagyok emiatt, föleg mert bosszút állni sem tudok, vegignezhetem hogy jól elvan a baratom szakítás után (mert vegul szakítottam) miutan nekem évekig hazudott. Fölöslegesen.....
1
Nem jó tanács a bosszú!
Kérdező miért nem lépsz tovább Inkább?
Ideges vgyok hogy átvert fölöslegesen rabolta az idõmet !
Persze csak úgy tovabblépni nem könnyu így duhösen
Egyböl megnyugodni
Es szeretnem megérteni a viselkedését
5
Nem biztos, hogy annyira fekete fehér a dolog, ahogy a kérdező előadja, biztos van sár az ő füle mögött is!
Az a helyzet, hogy aki eredendően egy féreg, azt nem fogod soha átérezni, hogyha te egyszer nem vagy az.
Nem tudsz vele azonosulni. Ezt olvashattuk.
Miért nem mondta meg? Miért nem szakított?
Mert egy féreg.
Utolsó, te pedig tévedésben vagy. Ilyen tettért nem jár felmentés. Még ha a kérdező is hibás volt valamiben, arra sem mentség az, hogy évekig átverjék és húzzák az idejét. Akkor szakítani kell. És láss csodát, végül a kérdező szakított.
Miért?
Mert a srác egy féreg. Ennyi a magyarázat.
Örülj kérdező, hogy te nem vagy az és megszabadultál egytől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!