Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a “szeretőmbe”?
Kérlek ne ítéljetek..
15 éve vagyunk együtt a férjemmel. Az elején minden rendben volt, ő volt nekem az 1. minden téren.. aztán 11 év után jött a “kíváncsiság”.. megismertem valakit, aki igazából az a bizonyos nagy szerelem lett. 1 év után kiléptem a dologból.. aztán jött az öröm, hogy lett a férjemmel egy közös gyerekünk, gondoltam minden rendben lesz. Több mint 2 éve nem is beszéltem vele. De mai napig hiányzik, de sosem lehetünk együtt màr. Mikor fog ez elmúlni? Hogy hiányozhat valaki ennyire? Azt hittem könnyen elfelejtem, de sajnos nem.
Válás nem opció.
Túl sok dolog köt minket össze, valamint közös lakás, és minden közös.
Én bízom benne hogy egyszer lecsendesedik ez a helyzet bennem.
Sokszor elmondtam a problémàm es semmi nem változik. A szex terén is többször mondtam mi nem jó, de ugyan olyan minden.
Szerintem kezdd el magadban tudatosítani, hogy miért volt rossz a szeretőddel a dolog, hátha segít lezárni.
De egyébként meg kemény vagy, szegény férjed.
... Menj vele párterápiara, ha annyira szeretnél vele maradni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!