Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek még így értelme? Mit tegyek a megcsalás után?
Senki nem élte se a férfi életét, se a feleség életét, se a szerető életét.
Nem kellene ítélkezni.
Szerintem mind a három "résztvevő" okkal tette amit tett.
Az a baj hogy
"Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik"
Itt most ez megtörtént.
Ha én lennék a feleség, hagynám, hogy menj..
Mit csinálhatnál?
Bármit, hiszen eddig is megtettél, megtehettél mindent.
25 egyetértek veled.
A férfi könnyebben megy a kisebb ellenállas fele de ez van.
En azt gondolom, hogy 30-40-50 evig az azert nem ug van higy a ferfi egy életen át 1 nővel éli meg a szexet...
A szerelem atalajul szeretetté, de a szexualis késztetés megmarad.
Es bocsassatok megde ugy gondlom hogy egy okos nő ,-ha zavarja hig a párja más puncikban is jár- akkor tud tenni ekkene ,akár ugy hogy naponta lerendezi a táryát, igy hogy, az érezze hogy a nő is akarja...Nem gondolom hogy ures fasszal masnap dzgni megy a szeretőjéhez.
A masik hogy hagyni kell...a nő nem lesz kevesebb attól ha a ferfi massal is szexel...ha szrtrti a nő a férfit es minden más ok, akkor ezt meg lehet hagyni neki szerintem...
35: Ha a no is felredughat, kozos megegyezessel nyilvan folytathatja.
"a nő nem lesz kevesebb attól ha a ferfi massal is szexel." Emberkent nyilvan nem kevesebb, de erzelmileg nem lesz kielegulve ettol a no.
Akkor a ferfiakat se zavarja ha az asszony csalja, hisz szerinted ez egy hazassagban (unalombol) mindig elofordul. Csak hogy ha forditva tortenik, gyakran eroszakossa valnak a ferfiak a birtoklasi vagyuk miatt.
35 ös, nem biztos, hogy a feleség tud tenni róla, hogy ne csalja a ferje, azt mondod hogy elégítse ki a férjet a nő es igy elejét veszi a megcsalásnak , ez nagy marhaság!
Mert mi van akkor ha a feleségre már nem gerjed ? Vagy csak ritkan? Vagy csak nehezen? Ha a feleségre mar nem áll, vagy ritkan ? Hogy essen így neki naponta, hogy kielégítse? Kit, hogyan?
Ha látná, hogy a pasinak terhére van.
Kedves 35 -ös ...
"Mert mi van akkor ha a feleségre már nem gerjed ? Vagy csak ritkan? Vagy csak nehezen? Ha a feleségre mar nem áll, vagy ritkan ? Hogy essen így neki naponta, hogy kielégítse? Kit, hogyan?"
Erre csak azt tudom mondani hogy azert a férfiak ennel kicsit egyszerűbbek(tisztelet a kivételnel😁.Ne m hiszem higy egy nő akit tarsaul valaszt egy ferfi tehat vonzodik hozzá ,elérjen egy olyan állapotot ,hogy a társa ne tudná felizgatni...
Vagy ha igen az nem megy félredugni.
Vagy ha mégis igy van akkor meg jobb elvalni mindkettőjük (mindharmuk )erdekében.
Mert egy kieleguletlen vagy a jo szexről lemondani KÉNYSZERÜLŐ ferfi/nő flusztralt es boldogtalan lesz.
Es azert a jo szex az emberek nagy dzazalékanak kell a boldogságához.
Es ha lemondasz erről valaki miatt akkor nem.leszel boldog.
Es mindenkinek egy élete van ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!