Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt állítja, hogy szakított a másik csajjal. Mennyit várjak, mielőtt rákérdezek a csajnál is?
7 hónapja randizok az egyik kollégámmal. A cégnél mindenki úgy tudta, hogy szingli, most mégis kiderült, hogy barátnője van, csak a csaj külföldön él, emiatt mi olyan sok időt töltünk együtt, hogy simán el tudta titkolni, hogy mással (is) jár. Úgy bukott ki a dolog, hogy karácsonyra el szerettem volna vele utazni valahova, de nagyon tiltakozott, hogy nem tud, nem tud. Majd kibökte, hogy van valakije és a karácsonyt együtt szokták tölteni. Majd addig faggattam, amíg kiderült, hogy még ismerem is a csajt, mert ő egy volt kolléganőnk.
Egyből ultimátumot adtam neki, hogy beszéljen vele, különben én fogok. Először nem vett komolyan, azt mondta, hogy úgysem fogok vele beszélni. Aztán mondtam neki, hogy teljesen komolyan gondolom, hogy kitálalok. Ezek után röviddel azt mondta, hogy szakított a csajjal.
Attól tartok, hogy nem is igaz, csak azt akarja elkerülni, hogy én beszéljek vele. Ha viszont tényleg szakítottak, akkor elég illetlen lenne, ha most felhívnám és rákérdeznék, hogy "figyi, tényleg szakítottatok?" Most mit csináljak? Azt biztos nem hagyom, hogy ezt megússza szárazon.
Elutaztunk, végül 3 hétre. Nem rég értünk haza.
Kicsit az út alatt faggattam a dologról, azt mondta, hogy ne aggódjak, tényleg szakítottak, de azt nem tudja a csaj, hogy azóta már velem van. Viszont mivel a tervezettnél egy jó héttel később jöttünk haza, így az egész cég tudomást szerzett róla, hogy együtt voltunk külföldön. Ezen kicsit befeszült mondjuk. Én előre mondtam neki, hogy nem érdemes hazudozni, mert úgyis kiderül és annál nagyobb lesz a pofáraesés. Most lapít, mint szar a gazban. Vagy azért, mert már megtudta a csaj, vagy csak retteg, hogy ki fog derülni és ezért kussol ennyire.
Köszi.
Háát... netzes...
Ha lesz újabb dobása, megírod?
Sok boldogságot, amíg tart!:)
Nem beszélsz a lánnyal?
Persze, megírom!
Mindig eszembe jut, hogy beszélnem kellene vele, de a környezetemben azt mondják, hogy ez az ő dolguk, ne avatkozzak bele.
Szerintem meg a te dolgod is, hiszen a te kapcsolatodról van szó.
Onnantól, hogy az a gyanúd, hogy átver a párod, meg muszáj is, mert egy hazug ember bűnöző elme, és mindenben nagy kárt tud okozni neked, nem csak ebben.
De persze ha nem érzed, hogy szakítani akarnál vele akkor sem, ha ez kiderül, akkor még húzhatod az időt.... De ha úgy érzed, repülne a fickó, mert az életidődet nem akarod rá pazarolni ha hazug, akkor meg mielőbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!