Nokia Lumia 625? Arra gondoltam h megveszem ezt a telót, néztem is véleményeket, de nagyon változó, ezért itt is rákérdezek milyen, a másik fontos dolog, h azt hallottam h Vodafone-os hálózaton szakadozik a vonal telefonálás közben, ez igaz lenne?
Ez egy középkategóriás telefon, annak minden előnyével és hátrányával. Nem lesz ugyanaz mint egy Lumia 930, de ebben a kategóriában az élmezőnyben van.
Ezt a véleményt 8 hónapja írtam(akkor vettem meg), és azóta is igaz
"Ez az első Windows Phone-os telefonom, és egyáltalán nem csalódtam benne. Nagyon tetszik az UI, gyorsan indulnak a programok, rengeteg program van rá. Nagyon megérte az árát, szerintem a következő mobilom is lumia lesz. Sokkal jobb mint a hasonló árú vagy tudású adndroidok
Előnyök:
-Nagy kijelző
-Windows Phone 8
-Ha ki van kapcsolva a kijelző, akkor szinte nem is merül.
- Micro SD kártya bővíthetőség
-Nokia programok(Here drive, maps; smart cam stb. )
Hátrányok:
Nincs benne iránytű
512mb ram kevés a nagy játékokhoz"
41 ember egyet értett velem
És azóta is folyamatosan fejlődött, plusz elsőként kapta meg a 8.1-et(a 925-el egyszerre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!