Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rákérdezel a másik félnél, hogy titkol-e valamit, mert úgy érzed, még szinte ő van felháborodva, hogy akkor szakítsunk, meg hagyjam békén a hülyeségeimmel és akkor nem kell ilyeneket hinnem?
Figyelt kérdés
2023. szept. 24. 11:55
1/6 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem okot adott rá, mert alig válaszol üzenetekre.
2023. szept. 24. 11:55
2/6 A kérdező kommentje:
de amikor ezt leírtam neki egyből jött ez a védekező üzenet
2023. szept. 24. 11:56
4/6 anonim válasza:
"Én úgy érzem okot adott rá, mert alig válaszol üzenetekre."
Ez biztosan Felnőtt párkapcsolatok kategória? Nem inkább kezdö tini???
5/6 anonim válasza:
Igen vannak olyanok akik alig brszélnrk nem irnak.nem.hivnak aztán ha rákerdezel bármire pl mit csinal mit gondol baja van e vagy egyáltalán erdekled e őt akkor mèg ök vannak kakadva higy kérdezel szamonkersz es tapadsz.
En kiprobaltam ezek utan egy ilyennèl hogy akkor nem kerdezek semmit nem irok majd akkor magátol jelentkezik aha. Azt meg várhattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!