Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érthető vagy gáz dolog letesztelni a párodat kamu fiókkal? És mit csináljak ha ezen elbukott a párom?
#10!
Téged nagyon elhagyott az érzelem. Jó így élni keserűen az életet? Sok gyászt érzek az írásodban mint élni akarást. Azért az élet nem ennyire egyszerű mint amiket írtál. Ha lelépne az asszonyod akkor egy ideig nyugvast éreznél de utána meg sovargast, hogy téged senki nem szeret, nincs melletted egy személy sem. Miért vagy együtt a pároddal? Tudja hogy úgy érzel iránta ahogy amit írtál?
11. Pont hogy nem vagyok keserű. A keserűséget az érzelmek és annak hiánya okozza, ha félsz a veszteségtől, vagy veszteségnek éled meg ha elhagy valaki. Már évtizedek óta nem sóvárgok senki és semmi után, az az egyetlen biztos dolog az életben, amit te magad a két kezeddel megteremtesz. Ha valami kell akkor azt megteremtem. Nem sóvárgok, nincs szükségem arra, hogy mástól várjam az elismerést vagy az érzelmeket. Az érzelmek két ember között szimpla üzlet. Csak akkor "szeretsz" ha te is megkapod. Miért nem szeretsz úgy valakit hogy csak adod? Mire fel vársz el ellentételezést? Tehát hamis a dolog, mert te csak akkor adsz, ha kapsz is valamit. Na ezért üzlet.
Mellőlem aztán bárki elmehet akár szó nélkül is, egyáltalán nem hatna meg, eddig sem hatott meg. Én pl. adakozom, és nem azért hogy kapjak vissza egy jó szót is. Sőt van olyan alapítvány akinek anonym módom küldök pénzt. Mert én így érzem. Engem se szeressen senki, ugyanis nem vagyok hajlandó senkinek sem a hazug és hamis elvárásainak megfelelni. Nem hiszek sem a magánéletben, sem a munkában az érzelmeknek. Üzlet az egész. Én sem futok nyálas köröket azért, hogy majd abból a nőből valami hasznom legyen, nem kell rám mosni, takarítani, szexet sem várok el, ezért nem páváskodom, nem akarok többnek látszani mint az teszi sok-sok férfi. Nem kell megdicsérni sem, megsimogatni sem. Nem tartok rá igényt, ezt magam részéről tolakodásnak is veszem. Mondja meg hogy mit akar, ne fussunk felesleges köröket.
Nem kell a prostikat sem szidni, ők 100X őszintébbek mint a kapcsolatokon belüli nők. Pénzt kérnek a szexért, tiszta sor, nincs mellé beszélés. Ellenben a sok panaszkodó, síró-rívó nőkkel, akik eret vágnak magukon mert hogy a pasijuk máshol köt üzletet, velük meg mi lesz? Ők adják a szexet, cserébe meg nem jön az amit szeretnének. Tehát üzletileg alulmaradnak. Nem a pasijuk számít, hanem önmaguk hogy kihasználják őket. Borult a mérleg.
Nem vagyok híve ennek a tesztelgetésnek, de ha már így alakult, akkor a válasza alapján reptetném, mint macskát szarni, ugyanis a napnál is világosabb, hogy az első adandó alkalommal félredugna és megcsalna.
Egy PÁRkapcsolat KÉT emberről szól, eggyel se többről. Márpedig egy párkapcsolatnak alapja a hűség! Aki nem képes a hűségre, az maradjon egyedül, aztán lehet dugni, akivel csak akar vagy keressen olyat maga mellé, akinek ez belefér. De egy normális, monogám párkapcsolatban elfogadhatatlan a megcsalás, totálisan mindegy hány éves az illető. Ha valakivel együtt vagy, akkor tiszteld már meg annyival, hogy nem kefélsz félre, nem vered át és nem hazudsz a képébe.
Sajnos az utolsó rész legalább a nők egy részére mindenképo igaz. Egy másik kérdésben pont amellett érvel pár nő, hogy a nőket nem érdekli a szex, csak a pénzért, ajándekokért cserébe hagyják hogy megdugják őket. Elég szomorú
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
14. Engem nem érdekel más véleménye, ahány ember, annyi világ. Én nem agitálok senkit, az én világom ilyen. Teljesen elfogadó vagyok az itt jelen lévő nőkkel szemben. Gondolok itt a lepontozókra. Nem engem pontoznak le, hanem önmagukat minősítik, náluk ennyit jelent más véleményét elfogadni. Ez is csak engem igazol. Még ezt is üzletnek veszik, mert itt meg olyat olvasnak ami nem őket igazolja, még ezt sem tudják kezelni.
Valójában mindenkinek van egy élete amit menedzselhet így vagy úgy. Engem kb 25 éve nem ért csalódás egyetlen fronton sem, szóval mit is veszítettem? Boldogságot? Mit is jelent az?! Hogy engem szeressenek? Hogy én megkapjak mindent? Ez nem boldogság, ez csak az egó.
Én boldog vagyok ha adhatok, támogathatok úgy, hogy nem kérek érte semmit. Pont azért adom. Valójában ez is egy üzlet, de én legalább nem kérek érte személyes ellentételezést. Legtöbbször ezért vagyok névtelen. Ezen felül meg amit szeretnék, azt megveszem. Tehát megvan mindenem. Ismerem a határaimat, nem kergetek délibábokat, megint csak nem ér csalódás.
16. Ezek szerint még sem vagyok egyedül! :) Egyszerűen minden baj forrásának az emberi érzelmeket tartom, sokkal több a valószínűsége a rossznak, mint a jónak. Ha ott a jó, az meddig tart? Aztán csak csalódás és csalódás. A kor emberének hinni? Ez még viccnek is rossz, mindenki csak a saját érdekei mentén él, a tragédia az, hogy ezt nem is látják be. A férfiak a csillagokat lekamuzzák az égről, csak legyen szex minden nap, és kapjanak egy anyuci helyett anyucit. Ennyi az összes cél a pasiknál. Erről szól ez a nagy színház, csak hát ki milyen színész. Aztán születik egy gyerek, már semmi nem olyan mint régen, már nem is olyan jó az asszony, már szex sincs annyi, sok a meló, unalmas minden, jöhet a következő nő. Hát ilyen a személyes érdek. Kb. olyan ez mint a "A nagy Ő" c. reallity show. A szereplő a nők nem a szerelmet keresik, a nagy Ő tudja hogy nem veszi el egyiket sem feleségül, a nézők tudják hogy kamu az egész, mégis mindenki eljátssza a szerepét.
A való életben a férfi elvárj a szexet, ő ad valami olyasmit ami a nőnek kell. Aztán az egész addig működik, amíg megy ez a csere üzlet.
Megnézném én azt mennyi párkapcsolat lenne, ha kivennénk a szex lehetőségét a dologból. Na mi van? Máris nem olyan fontos a nő meg a férfi? :D
18.
Akkor még ennyi pulya se lenne, mint amennyi most van. Leállnának a szaporodással a kisebbségi arcok és eltűnne a sok becsúszott katolikus kisgyerek is.
19.
Nem e téren elgondolkodtató, persze valóban, a születés szám jóval kevesebb lenne, hanem miképp alakulnának a különféle párkapcsolatok... 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!