Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most akkor ez a szerelem dolog hogy is van?
Ez nemcsak a férfiakra érvényes!!!
N
Velem is ilyen írkál aki házas pasi.
Meg korabban is mikor regiztem az is házas pasi.
Meg egy rakat akinek van párja csak nem mondja el
Ha le lenne ezektől tisztítva az onkine tarsker szerintem maradna vagy 5 pasi aki szingli meg értelmes.
A legtöbb szingli a művrletlen alja réteg.
Vagy a nőnek hazudják, hogy szerelmesek a feleségükbe, azért, hogy eszébe se jusson a szeretőnek, hogy a feleség helyére pályázzon, vagy saját maguknak hazudják, hogy szerelmesek ugyan, de hiányzik ez meg az a szexben.
Az ex szeretőm pl azt mondta, hogy ő szerelmes a feleségébe, aki a legszebb nő, akit életében látott. Miután szakítottunk, véletlen találkoztam a feleségével munkaügyben, egy klasszik bölcsész típus a nő, zsíros haj, tarisznya, összenőtt szemöldök, méregzöld harisnya, kordszoknya. Megmosolyogtató. :) Ott valószínűleg azért mondogatta ezt a pasi, hogy önmagát nagyobb kalibernek láttassa. Szerintem ezek tök felesleges dolgok, manipuláció mind.
" A nok egy undorito budos k..ak lettek, ezt egy korombeli megmondta akivel anno lefekudtem,"
Ha azt nézzük, volt kiktől tanulniuk. Egyébként te is szép vagy, hogy lefekszel egy ilyennel, aki magában rólad is ugyanezt gondolja, csak nem vallja be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!