Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veled, hogy megcsaltad az aktuális párodat az exeddel? Miért pont vele, ha egyszer vele valamilyen oknál fogva egyszer véget ért?
Most fel kéne vázolnom az exeimet? Azt se tudod kik azok.
Max a barátomra kéne csak hívni rendort.
Nem igy néz ki egyáltalán hogy itt bárki is ismerné bàrmelyiket.
Egyiket se tudják hogy kik. Még a pàrom sem..
#18! Nem másokba, csak te vagy a kedvencem🤣
Mondtam már, hogy nagyon felismerhető a stílusod, próbálj meg változtatni, mert így mindig felismerünk☹️
Engem nem erdekel itt senki alapvetoen mivel nem ismerek senkit. de az marhára irrital hogy olyanokat akarnak rámhuzni ami nincs. Csak mert ők nem kellenek senkinek. Altalában a megkeseredett vén varjúknak fáj minden.
Akik az exüknek se kellenek meg ugy alapvetoen senkinek.
Es aztán rajtam akarjàk leverni. A gyk-n.
Sok nőnek fáj az ha ő senkinek nem kell.de más meg vonzó kapós párja van és jóban van az exeivel is.
Most is kapásbol 2 kerdes van 2 nőtől is akiket csalnak. A masszázsos az egyik. Tele ezekkel a gyk. Es azok köpködnek másokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!