Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt feldolgozni?
A “barátom” előre megfontoltan rávett egy ”komoly kapcsolatra”, es belementem. Egyedülállóak voltunk mindketten.
Vagyis ő nem, mert egy nővel szervezkedett a hátam mögött, akit jóval előttem ismert meg, hogy azzal csaljon engem es csúfolódjon velem.
A nő tudott rólam es azzal szórakozott, hogy en feltekenykedtem a barátomra es a baratom ramfogta, hogy elmebeteg vagyok. Ezzel szórakoztak. Azaz rajtam.
Mi visz arra valakit, hogy ilyen diabolikus legyen?
Jelenleg kezelés alatt állok pszichiátrián emiatt.
14, az a nő is beteg, ilyen módon érzi magát értékesnek. Hisz a pali vele szövetkezett más ellen. Ahhoz meg már hüly.e, hogy észrevegye, csak használati tárgy, egy eszköz a pali nyomorék lelkéhez.
13, a logika tényleg nem sokat ér az ilyenek megértésében. A megnyomorított lelkű gyerek kétféle lehet, vagy egy mindenkinek behódoló áldozat, vagy egy büntető b.alf.asz. Nem lehet belőle kiszeretni, megbütykölni, az ő fejében egész más mozi megy, nem a valóság. Csak normális ember számára beteg örömök teszik pillanatokra elégedetté. Boldog sosem lesz, képtelen rá. Nincs ilyen rész az agyában, ki sem alakult.
Nagyon szívesen, remélem, tudsz erőt meríteni és mihamarabb egy rossz emlékként (de felhasználható tapasztalatként) tudsz majd erre az epizódra tekinteni.
Azt megkérdezhetem, hogy milyen állapotban vagy mostanság, vannak azért jobb pillanataid?
Rossz állapotban, kösz a kerdest mert rengeteg aljas húzását kell feldolgozzam, amit utólag tisztán látok, de amikor benne voltam, nem lattam at mert a sajat logikammal próbáltam megérteni es feltem hogy elveszítek egy jó embert mert lehet tévedek
Idővel egyre inkabb megtanultam gondolkodni az ő fejével es amit lattam az számomra semmi jót nem tartogatott
Csak azt nem értem hogy miert settenkedett körülöttem, ha nem szeretett, szerintem azert keresett mindig barátnőt, aki hivatalos, mert ezt a nőt egyedul unta es azert pletykalta őket a nőnek, hogy szórakoztassa a nőt es a nő lassa ezáltal hogy ő a fontos. Es amúgy is ő is imádta látni mas szenvedését, átverését, a pletykát. Ilyen szempontból jól talaltak, plusz hogy lehet hogy a nőt sakkba is tartotta ezekkel a kapcsolatokkal.... hogy csípkedje magat es vállalja őt fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!