Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt feldolgozni?
A “barátom” előre megfontoltan rávett egy ”komoly kapcsolatra”, es belementem. Egyedülállóak voltunk mindketten.
Vagyis ő nem, mert egy nővel szervezkedett a hátam mögött, akit jóval előttem ismert meg, hogy azzal csaljon engem es csúfolódjon velem.
A nő tudott rólam es azzal szórakozott, hogy en feltekenykedtem a barátomra es a baratom ramfogta, hogy elmebeteg vagyok. Ezzel szórakoztak. Azaz rajtam.
Mi visz arra valakit, hogy ilyen diabolikus legyen?
Jelenleg kezelés alatt állok pszichiátrián emiatt.
Szembesítened kell magadat a ténnyel, hogy az a pasi egy szemét láda. Minden nap el kell magadban ismételni, hogy mit tett veled. Nem szabad el nyomni, tudatosítani kel magadban a történteket. Nem szabad azon filozofálni, hogy mi lett volna ha...
Ami megtörtént az megtörtént nem lehet rajta változtatni. Ki kell elemezni a hibákat amik ide vezettek és megtanulni, hogy vigyázni kell az emberekkel. Nem szabad ideje korán bizalmat adni.
Amúgy ez mi rendes pasikkal is ki cseszés ez mert e miatt mi sem találunk barátnőt mert minden nőnek extrém óvatosnak kell lennie. Fel a fejjel!
Ha szeretnél beszélgetni írj és meghallgatlak!
Az ilyen pasit jobb ha elkerülöd. Ami történt azt pedig engedd el. Ne azon ràgódj hogy mi volt a múltban. Előre nézz.
Milyen diagnózissal kezelnek? Depresszió?
Hibás kérdés!
A kérdés helyesen az, hogy mi a jó büdös francért vagy egy ilyen gennyládával még együtt!?😡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!