Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnak számít beszívezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít beszívezni más fotóit, ha van párunk?

Figyelt kérdés
És persze aki be van szívezve, nem rokon.
2023. okt. 19. 18:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:

38.

De a szíveznésnek semmi értelme nincs. Még egy kannibál közösségben talán, mert ott lehet ez baráti kívánság (mint nálunk egy csoki odaadása a másiknak), de itt?

2023. okt. 19. 19:55
 42/72 anonim ***** válasza:
Értem. Tehát a beszívezés valójában azt jelentené, hogy "de meghágnám"? Köszönöm szépen hogy felvilágosítottál erről, ennek tudatában a jövőben gondosan ügyelek arra, hogy állatos fotókat se szívezzek be, egyrészt mert nem akarom zoofilnak nézzenek, másrészt meg egyébként sincsenek ilyen beteges hajlamaim. 😀
2023. okt. 19. 19:58
 43/72 anonim ***** válasza:

42, na látod, pont ezért kérdem, hogy embereknél mit jelent. Mert embereket nem szoktam szívezni, de hírt, mert érdekel igen. Állatokat is, mert cukik. Kajákat, mert gusztának néznek ki. Memeeket, mert nevetek rajtuk.

Embereket nem szívezek, ezért kérdezem, ez mit jelent, és miért fontosabb, mint egy párkapcsolat.

2023. okt. 19. 20:02
 44/72 anonim ***** válasza:
100%
Viszonylag friss kapcsolatban vagyok, a barátomnak tizensok éve van egy baráti köre, akik már házasok. Sokszor jártak össze párostul (mostanában azért nem annyira, mert mindhárom srácnak kisgyereke van). A barátom rendszeresen beszívezi a barátai feleségeit, akiket szintén a barátainak tart. Senki sem csinál ebből problémát.
2023. okt. 19. 20:06
 45/72 anonim ***** válasza:

Én mostantól hírt sem szívezek, ha van párom, ha nincs. Mondjuk az igaz, hogy a betegségek listáján nem létezik a hírre és mémekre való gerjedés, dehát na. Nehogy már itt nekem magyarázkodnom kelljen, hogy nem hágnám meg a híreket vagy a mémeket. :D

Ha mondani kell hogy mi egyéb jelentése lehet még, akkor az már rég rossz.

Én is szívezgettem párkapcsolatban, nem volt fontosabb nekem mint a párkapcsolatom, igaz nem is szólt érte egy szót sem, de én sem fordított esetben. Nem is azért lett aztán vége, mert valamelyikőnk beszívezett valakit, amiből aztán kialakult egy elmélyült kapcsolat, amiből megcsalás lett, ahogy ez a paranoia szokott ilyenkor lenni sokaknál is.

2023. okt. 19. 20:07
 46/72 anonim ***** válasza:
94%
De ha te lájkolnál félmeztelen ellenkező neműeket, a párod kommunikálna veled, hogy neki ez rosszul esik, akkor ennyi volt? Inkább a szívecske, mint a párod?
2023. okt. 19. 20:12
 47/72 anonim válasza:
Attól függ. Ha nagyon régről ismerik egymást és már-már családias a kapcsolat, akkor üsse kő. Más esetben én is furcsállom.
2023. okt. 19. 20:13
 48/72 anonim ***** válasza:

Nem szoktam félmeztelen ellenkezőneműeket lájkolni, meg mezteleneket sem. Az ilyeneket egyébként is törlik a közösségi oldalak.

De ruhásokon is sokan kiakadnak, nem csak fél vagy teljesen meztelenen.

2023. okt. 19. 20:15
 49/72 anonim ***** válasza:

36# Értettem. De pl instán ugye csak egy lehetőség van. 🙂

Nem tudtam végülis melyik közösségi oldalra gondolsz.

2023. okt. 19. 20:31
 50/72 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki annyira sem ismeri a párját, hogy tudja hogy milyen szándékból szívez, akkor az is kb. csak magával foglalkozik egy párkapcsolatban, hogy neki jó legyen, azt jól van. Sok értelme van annak a párkapcsolatnak is.
2023. okt. 19. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!