Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít beszívezni más fotóit, ha van párunk?
20.
Semmi. Ha őszinte világban élnénk f..os meg p..ás emoji lenne, mert általában ez az igazi oka ennek.
Tehát akkor azt jelenti, hogy "megbasznám".
És ez ne legyen egy kapcsolatban gond?
23.
Én egy szóval nem mondtam, hogy nem baj. Ez mondjuk már magánügye mindenkinek, hogy otthon mit enged meg a másiknak.
"Fúúúúú most gondolatban megcsalt a roh@adék, mert beszívezte...."
:D :D :D :D :D :D :D :D
A birtoklás ronda dolog. Nem azért kell féltékenynek lenni, mert nincs önbizalmunk, hanem mert szeretjük a párunkat. Igazából féltékenynek sem kell lenni meg birtokolni sem, mert azzal csak kinyírjuk ám a kapcsolatot. De nehogy már ez tőlem legyen megtudva. :D Ha hiszti van egy ilyen jelentéktelenségből, akkor meg van az esélye, hogy egy idő után le fog ám lépni. ;)
"23/25 anonim ***** válasza:
Tehát akkor azt jelenti, hogy "megb****nám".
És ez ne legyen egy kapcsolatban gond?
ma 19:31
Privát üzenet
Szerinted a válasz nem hasznos."
(Így válaszolok, mert a trágár szóhasználat miatt úgyis törölve lesz.
Így a legegyszerűbb, elkönyvelni hogy ez kizárólag ezt jelentheti és már mehet is a hiszti hogy szívezget. :D Értem. :D Mindenki magából indul ki. ;)
14# Facen sem. :) Ott sem zavar a likeolás épp ezt írtam. De nem is szoktam ezt figyelni, szerintem te se nézegesd ezt ha amúgy jó a kapcsolatotok..
Szerintem kár ilyesmivel mérgezni ha egyébként minden jól működik.
A 22-es írta, hogy pinás-farkas emojinak kellene lennie, mert az az igazság. Innen jött a következtetésem, ezt jelenti a "tehát" szó.
Amíg más nem vallja be, neki miért kell szíveznie, csak arra tudok alapozni, amit valaki felvállal.
22# Ezt te sem gondolod komolyan? :D
Vagyis nem tudom a fiúknál ez hogy működik, de én soha egy pasitól se akartam semmit csak azért mert likeoltam a képét mondjuk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!