Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít beszívezni más fotóit, ha van párunk?
Figyelt kérdés
És persze aki be van szívezve, nem rokon.2023. okt. 19. 18:54
2/72 anonim válasza:
Sérülteknél, ragaszkodóknál, birtoklóknál igen. Amúgy jelentéktelen.
3/72 anonim válasza:
Csak azok csinálnak problémát ebből, akik már párkapcsolat alatt azzal a nemmel sem lehetnek jóba, ami a párja, mert "az is érzelemmé alakulhat."
Ez a beteges birtoklás a baj, nem a másik fotójának beszívezése. Főleg hogy azzal intim fizikai érintés nem történt, tehát még csak nem is megcsalás.
4/72 anonim válasza:
Nagyon helyzetfüggő. A vele egynemű kolléga túrázós képét szívezi? Vagy az ellenkező neműjét, akire masztizik?
5/72 anonim válasza:
Van akinél már a lájkolás is megcsalás.
6/72 anonim válasza:
Ez mit jelent? Meg hány évesek vagytok?
7/72 anonim válasza:
Az ilyen ne is legyen párkapcsolatban. Gyerekes ezen kiakadni.
8/72 anonim válasza:
Miért fontos a lájkolónak, hogy lájkoljon?
9/72 A kérdező kommentje:
18:57 - Ha olyan nemű akit beszívezünk, mint a párunk.
2023. okt. 19. 19:06
10/72 anonim válasza:
Nálam ez a likeolás nem téma, nem is figyelem a párom kiket likeol őszintén. Én is volt hogy likeoltam már pasit, mert tetszett a kép amit feltett. De ez egyén függő, mondjuk szívezni én nem szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!