Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmúlhat a szerelem és tudunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúlhat a szerelem és tudunk újra barátként tekinteni egymásra?

Figyelt kérdés
Pár éve jóban lettem az egyik kolléganőmmel. Eleinte csak az ebédlőben találkoztunk, majd egyre többször kerestük egymás társaságát. Időközben mindkettőneknek gyermeke született, ám a jó kapcsolat egyre szorosabbá vált. Elkezdtem vonzódni hozzá, majd megtudtam, hogy ő is így érez. Pár hete elkísérte az egyik útjára, elmondta, hogy szerelmes belém és én is elmondtam az érzéseim. Sétáltunk, öleltük egymást, csókolóztunk, úgy viselkedtünk mint két kamasz, de megbeszéltük, hogy egyikünk sem tudná bántani a társát. Azóta is rendszeresen vagyunk a munkahelyen egymás társaságban, ám szenvedek mert megőrülök annyira kívánom és tudom, hogy ő is. Ugyanakkor egy szar embernek érzem magam amiért ilyen gondolatokkal megyek haza a családomhoz. Mit tegyek? El fog ez valaha múlni?

2023. okt. 3. 23:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

De ha a szeretod azt mondana valjatok, akkor valnal?? Mert ez itt a lenyeg...

Es mióta erzel szerelmet a kollegano fele?

2023. okt. 10. 22:00
 22/28 anonim ***** válasza:
Azota megtartod a 2 lepes tavolsagot vagy ugyanugy beszelgettek/flortolgettek?
2023. okt. 10. 22:03
 23/28 A kérdező kommentje:

Nem tudnék magam körül mindent felrúgni és megbántani a gyerekeim és a feleségem. Nem akarom ezt az érzést a kolléganőm iránt érezni. Azon vagyok, hogy másként tekintsek rá. Szeretném, ha ez tudna úgy is működni, hogy megmarad a barátság és a jó munka kapcsolat.

Hetente többször összefutunk a munkahelyen. Beszéltünk azóta az érzéseinkről. Ismerem a gondolatait és ő is ismeri az én gondolataimat. Azt is tudja, hogy mennyire vágyom rá minden téren és azt is tudja, hogy ez mekkora lelki terhet jelent, és mekkora erőt, hogy ne érintsem meg.

2023. okt. 12. 09:01
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Hat ennek nem lesz jo vege... Baratok mar tuti nem lesztek. Kivanom, hogy helyrejojjon, de igy, hogy egyikotok se tesz semmit ennek erdekeben, csekely az esely. Ti tudjatok, csak a parjaitokat sajnalom, mert hazugsagban elnek veletek. Megfosztjatok oket is a szerelemtol, mikozben ti abban furdotok.
2023. okt. 12. 10:44
 25/28 anonim ***** válasza:

Elore latom a forgatokonyvet, szeretok lesztek, mert nem birjatok ki. Aztan kiderul es megy majd az utalkozas es az eddigi eveid a csaladoddal a kukaban fog heverni.

Lehet az is,hogy onszantatokbol valtok el (ez most meg oke is lenne, az elején), de mivel eveken kersztul csaltatok, elarultatok a tarsaitokat, megutalnak titeket.

Vagy orokke titokban marad, es csendes tudatlansagban hal meg a feleseged, hogy nem ot szeretted, nem vele voltal igazi "ferj", hanem csak apa.

Egyik se valami jo... En akarnam tudni, hogy nem szeret a ferjem es folosleges ev kidobalas a kapcsolatunk. En is akarnek szerelmes lenni, nem pedig egy megturt szemely lenni. Huseget varsz, es csaladanyat mikozben te gondolatban massal vagy...

2023. okt. 12. 10:52
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

". Azt is tudja, hogy mennyire vágyom rá minden téren és azt is tudja, hogy ez mekkora lelki terhet jelent, és mekkora erőt, hogy ne érintsem meg."

Szerinted, ha ilyeneket mondtok a másiknak, elfogjátok "felejteni" a másikat??? Annyira naívak vagytok. Nem is probalkoztok...

2023. okt. 12. 10:57
 27/28 A kérdező kommentje:

Bár saját magam tehetek csak erről, de szerelemben fürdés az, ha minden nap azt érzem szét feszit ez a helyzet, az, hogy sehol nem tudok megfelelni? Ha gyötör a bűntudat minden nap mikor a feleségem szemébe kell nézni? Közben pedig nem tudom a gondolataimból kiverni a másikat.

Testileg nem áll szándékomban megcsalni őt. Ezt e lelki terhet nem tudnám elviselni, de igaz, hogy felemészt az is, hogy ellen tudjak állni a kísértésnek.

Azt is tudom, hogy az érzelmi megcsalás ugyanakkora, ha nem nagyobb bűn mint a testi.

2023. okt. 12. 14:52
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Látom, hogy rendes srác vagy, csak nagyon naív is egyben.

Hat igen, valoszinuleg jobban kibukna a feleseged azon, hogy megtudja masba vagy szerelmes, minthogy egy random erzelemmentes szexkapcsolatot tartasz fent.

Remelem megoldodik a problematok, de ezzel amit most csinalsz nem fogsz elerni semmit. Ugyanis nem probalkozol semmivel... Egyik tanacsunkat se fogadod meg, sot ehelyett, csak megjobban kinlasztod sajat magad.

2023. okt. 12. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!