Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlhat a szerelem és tudunk újra barátként tekinteni egymásra?
Miutan a baratsag atformalodott benned, valami massa, utana mar igenis a Te sorod, hisz utana ugy kerested a tarsasagat. Hagytad, hogy ne csak munka"baratsag" legyen. Sokan esnek bele ebbe... De legalabb Te meg az elejen probalkozol.
De nem valaszoltal, a feleseged meg szereted?
A szerelem elmúlhat és átalakulhat szeretetté, barátsággá.
Én voltam szerető. Az egyik legnehezebb kapcsolat a világon. Nagyon könnyű sérülni benne.
11.
Szeretem a feleségem és nem szeretném bántani. A házasságot értéknek tekintem és világ életemben úgy gondoltam, hogy a döntésünk, fogadalmam egy életre szól. Épp ezért érzem magam ennyire rosszul. Bár szeretetet érzek a feleségem iránt, ilyet sosem éreztem iránta mint amit most érzek. Sosem gondoltam, hogy képes vagyok ilyet érezni, mint amit a munkatársam iránt érzek. Abban bízok, hogy újra barátsággá szelidülnek azt érzéseink és otthon is tudom rendezni a dolgokat.
“Tudom, hogy szar ember vagyok, de memtségünkre szolgáljon, hogy egyikünk sem kereste ezt.”
Ha nem kerested akkor miért kellett bemenni. Aki hűséges a pártjához az nem kerül ilyen helyzetbe akkor sem ha alapból nem keresi az ilyen szituációkat.
“Egyszerűen jól éreztük magunkat egymás társaságban, és a barátságból érzelmek lettek. Bár az érzelmi megcsalás is megcsalás tudom. Testileg azon az egy közös ölelkezős, csókolózós délutánon kívül semmi nem történt.”
Hiába próbálsz mentegetőzni, hogy csak egyszer történt testiség, basszus az nem elég? Sőt mellette ugye az érzelmi megcsalás ami folyamatos. Lényegében amióta van ez a kis tiltott szerelem azóta folyamatosan csalod a feleséged. Bárhogy is akarod szépíteni.
“Szeretem a feleségem és nem szeretném bántani”
Ezen a mondatodon meg jót nevettem! Ezt azért te sem hiszed el ugye? Ha szeretted volna a feleséged nem keveredtél volna ilyen helyzetbe. Aki tiszteli és szereti a másikat az képes NEM- et mondani saját magának vagy akár másnak. Ez minden csak nem szeretet. Gondoltam felvilágosítalak.
Ha pedig számodra a házasság egy értek ami örökre szól akkor mégis miért nem úgy viselkedsz ahogy egy házasságban illik? Bár manapság tudom ez a divat, ha valami otthon szar akkor szaladni máshoz.
Ez szerintem is csak egy rajongás, rózsaszín köd. El fog múlni. Aztán rájössz hogy basszus ugyanolyan mint a feleségeddel colt. Tehát lehet itt válni meg minden, de egy idő után minden kapcsolatban eljön ez a pont. Ilyenkor kell észhez térni és hűségesnek maradni. Na neked ez nem jött össze. Magától ez elmúlni nem fog, sőt szerintem csak rosszabb lesz. Továbbra is fogod vele csalni a feleséged, egyre több lesz belőle, bele fogsz kavarodni a saját hazugságaidba. Itt csak az segíthet ha munkahelyet váltasz és soha többet nem keresed ezt a nőt. Ami nyilván nem fog bekövetkezni mivel annyira lejön az írásodból, hogy ezt nem akarod. Én már csak azt nem értem, hogy tudsz ezek után tükörbe illetve a feleséged szembe nézni?
Édes jó istenem….! Megérkeztek a kanapé huszárok! Akik életükben nem voltak még ilyen helyzetben, nagyon könnyű okosnak lenni a tisztes távolból! Mivel így nincsen tétje az okosságnak! Én is fel tudok olvasni a Bibliából egy szöveget….
Igen bele lehet kerülni ilyen helyzetbe és bizony a szeretet sem kizáró ok. Olyan ember is van, aki többet tud szeretni….
Mindezek ellenére, próbáljatok inkább a beszélgetésnél maradni, a szeretői viszony fájdalommal jár és veszélyes dolog több minden miatt
Kerdezo akkor mit fogsz csinalni?Munkat/muszakot valtasz, vagy hasrautes szeruen varsz, hatha elmulik ?Vagy szeretot akarsz tartani?
Egyebkent, ahogy irtad,mar nem vagy szerelmes a felesegedbe, sot... talan nem is voltal. Lehet kulon kellene valnatok,hogy o is szerelmes lehessen es ujra megbecsuljek mint not.
Akkor is megakarnad tartani a hazassagodat, ha a szeretod azt mondta volna legyetek egyutt?
Vagy most tudatalatt csak nem mersz lepni, hisz jobb a biztos, mint a bizonytalan?
Figyelj, ha tenyleg csak varni fogsz, hogy baratsagga alakuljon a kapcsolatotok, akkor az gyenge probalkozas lesz. Valamelyikotoknek lepnie kell...
Mert igy elobb utobb ugyis hivatalos szeretok lesztek es azzal csak megjobban megbantjatok a tarsaitokat.
Szerintem, ha ilyen nagy a szerelem koztetek, akkor talaljatok ki mindket oldalon (nyilvan azert elotte probaljatok elfelejteni egymast) es egyutt lehettek. Jobb az elejen kilepni a hazassagbol, mielott tettlegettseg lenne, hisz akkor mar tuti utalni fog a parod, es jobb "bekessegben" valni, minthogy 10ev szeretosdi utan ugy utalni fog, hogy atkozni fogja a napot amikor talalkoztatok.
Csak sajnalatbol ne legyel vele, neki is meg kell adni az eselyt, hogy ujra szerelmes lehessen.
A gyerekek is jobban viselik a valast igy, ugyanugy lehetsz apuka, sot lesz egy plusz "gyereked" is a kolleganod altal (ha osszekoltoztok tobbet is fogod látni, mint a sajatjaidat).
Meg egy tanacs, ne egybol mutasd be a szeretod a csaladnak,hagyd elfogadni eloszor a gyerekeknek a helyzetet, hogy apa-anya kulon van, de mi meg attol egy "csalad" vagyunk. Miutan megszoktak es rendezodott minden, utana mutasd be. En utaltam (meg szinte minden ismerosom akinek elvaltak a szulei), amikor apank rankakarta eroszakolni az uj nojet.
Kicsik meg a gyerekek amugy?
19-es.
Nem volt egyikünk részéről sem kérdés az, hogy a válás nem opció. Legalább is így gondolom. A gyerekeink viszonylag kicsik. Nekem 4 és 6 neki 6.
Hogy ez mennyire csak rózsaszín köd nem tudom, illetve nem gondolom. Négy éve indult a barátságunk, azóta mélyült folyamatosan. Nyilván a rossz oldalát kevésbé látom, de nem egy új ismeretség ez, vagy hirtelen fellángolás.
Munkahelyet egyenlőre nem szeretnénk váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!