Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmúlhat a szerelem és tudunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúlhat a szerelem és tudunk újra barátként tekinteni egymásra?

Figyelt kérdés
Pár éve jóban lettem az egyik kolléganőmmel. Eleinte csak az ebédlőben találkoztunk, majd egyre többször kerestük egymás társaságát. Időközben mindkettőneknek gyermeke született, ám a jó kapcsolat egyre szorosabbá vált. Elkezdtem vonzódni hozzá, majd megtudtam, hogy ő is így érez. Pár hete elkísérte az egyik útjára, elmondta, hogy szerelmes belém és én is elmondtam az érzéseim. Sétáltunk, öleltük egymást, csókolóztunk, úgy viselkedtünk mint két kamasz, de megbeszéltük, hogy egyikünk sem tudná bántani a társát. Azóta is rendszeresen vagyunk a munkahelyen egymás társaságban, ám szenvedek mert megőrülök annyira kívánom és tudom, hogy ő is. Ugyanakkor egy szar embernek érzem magam amiért ilyen gondolatokkal megyek haza a családomhoz. Mit tegyek? El fog ez valaha múlni?

2023. okt. 3. 23:40
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
80%
Tipikus munkahelyi affér. Igen, szar alak vagy, de a kollégád is.
2023. okt. 4. 01:05
 2/28 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom hogy szr alakok vagytok e vagy nem de az biztos hogy nagyon nem vagytok korrektek.
2023. okt. 4. 07:35
 3/28 anonim ***** válasza:
72%
Nincs olyan, hogy valakibe szerelmes voltam és most csak barátok vagyunk...
2023. okt. 4. 08:13
 4/28 anonim ***** válasza:
92%

Munkahelyváltás kellene. A társaddal helyrehozni, amit lehet és ha nem használ semmi, akkor elválni/szakítani, mert jön új alany, akivel teljesen szét fogod csalni!

Egyébként ez nem szerelem, ha azok lennétek, vagy legalábbis egyikőtök, akkor már szinglik lennétek rég!

2023. okt. 4. 08:27
 5/28 anonim ***** válasza:
86%
Sok lehetoseg nincs, vagy helyrehozzatok a kapcsolataitokat, es ahhoz az is kell, hogy elkeruljetek egymast a cegnel, avagy mindketten elvaltok, lerendezi mindenki az anyagi dolgait es osszejottok. Ha annyira szerelmesek vagytok, hogy ugy erzitek, egyutt jobb lenne mint a jelenlegi parjaitokkal, en az utobbi opciot valasztanam. Ahogy valasztottam is a covid kezdeten.
2023. okt. 4. 08:47
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi valoszinu, hogy ez csak rozsaszin kod, egymasbol csak a jot latjatok, nincs otthoni szurke nap, veszekedes, gyerekek.

Ha lehetséges valts muszakot, ha nem, akkor munkahelyet, mert ez csak ugy nem fog elmulni magatol.

De ha meg komolyan gondolod, mondd el szegeny felesegednek, mert nem korrekt amit tesztek.

Baratok nem lesztek.

2023. okt. 4. 09:28
 7/28 anonim ***** válasza:
53%

Egyaltalan miert kisergetted munka utan? Ha alapbol tudtad, hogy tobbet kezdel erezni, epphogy kerulnod kellett volna, mar akkor mikor tudatosult benned. Nem pedig meg talalkozgatni...

"Egyikunk sem tudna bantani a tarsat" tenyleg? ezt azutan mondtatok, amikor mar egymas szajaban turkaltatok... szoval nem relevans, sot hazugsag es ketszinuseg is.

Idefigyelj ezt a helyzetet ti generaltatok, tudatosan mentel bele, amikor lehetett volna tenni valamit, nem tettetek. Sot meg melyebbre mentetek. Igy most k*rvara nehez lesz belole kijonni.

Egyeduli esely a munkavaltas, es hogy ne keressetek egymast. Ha erdekel meg egyaltalan a csaladod megteszed.

Nem egybol fogod elfelejteni a not, sajnos nincsenek meg a "rossz dolgok" a kapcsolatotokban, mert csak szeretők vagytok, igy konnyu a jot es a szepet latni a masikban. Es nehezebb is elengedni igy, hisz amolyan tundermese az egesz.

A hazassagodban mik a problemak? Ha van ki kell javitani. Szereted meg egyaltalan a feleseged? Vagy mostmar minden szerelmi erzesed a kolleganode?

A lenyeg, hogy ha maegis a kolleganoddel egymas mellett dontotok, akkor azt most dontsetek el.Ne legyél olyan pasi, aki evekig csalja a feleségét, mondd el, beszeljetek meg. Nagyon fog fajni neki, de az megjobban, hogy hazamesz hozzajuk, a csaladodhoz es te kozben a kolleganodre gondolsz. Hogy ot csokoltad, hogy ot szereted (megha lehet rozsaszin kodaz egesz).

Legyen bennetek gerinc!

2023. okt. 4. 09:50
 8/28 anonim ***** válasza:
72%
Nem valószínű, hogy elmúlik, így hogy tkp egy beteljesületlen szerelem. Inkább csak tovább fogsz gyötrődni. Munkahelyet kellene váltani.
2023. okt. 4. 09:57
 9/28 anonim ***** válasza:
84%
Igen, szar ember vagy. A nő is.
2023. okt. 4. 21:11
 10/28 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy szar ember vagyok, de memtségünkre szolgáljon, hogy egyikünk sem kereste ezt. Egyszerűen jól éreztük magunkat egymás társaságban, és a barátságból érzelmek lettek. Bár az érzelmi megcsalás is megcsalás tudom. Testileg azon az egy közös ölelkezős, csókolózós délutánon kívül semmi nem történt.
2023. okt. 4. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!