Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig mehet zökkenőmentesen egy szeretői kapcsolat?
Nemrégiben kialakult egy szeretői viszonyom. Akkor találkozunk ha párom dolgozik. Kicsit félek hogy belémszeret aztán borítja a bilit.
Férjemmel unalmas, rossz a szex, ezen nem is akart változtatni hiába próbáltam, válni sem akart. Kiosztást nem kérek
Nekem eddig csak 1-2 hónapig ment, mert távol lakott és nem akarok annyit utazgatni.
Amúgy a váláshoz nem kell beleegyezés.
Egy szeretői kapcsolatban kell bizalom dögivel. Olyasfajta bizalom is, hogyha vége mindennek, akkor sem köptök egymásról soha senkinek. Szerintem ez a nehezebb ügy, de ha ez nincs meg, akkor nem is érdemes belekezdeni.
Évekig is működhet akár, de rengeteg a buktatója. Minél tovább megy, annál inkább elkényelmesedik az ember és minél kényelmesebb, annál kevésbé figyel oda minden részlet eltűntetésére, vagyis előbb-utóbb le fog bukni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!