Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem hogy azok a szrxuális élmények amiket adtam
sem voltak elég jók?
Figyelt kérdés
A történetet erkölcsileg ne elemezzétek, tudom, hogy kínos. Szóval van egy fiú haverom korábban bepróbálkozott nálam, de épp volt akkor pasim, így nem jött össze, ez idő alatt neki lett egy barátnője. Közben én szakítottam a barátommal és több idöt töltöttem el baráti körben, a fiú haveromhoz egészen közel kerültünk. Tudtam, hogy barátnője van, aokat flörtölt velem, viszont egy görbe este után lefeküdtünk nálam. Megbeszéltük hogy mindketten élveztük, így rendszeresítve lett a dolog. A sztorihoz hozzátartozik hogy a barátnője akkor más városban tanult így esténként tudott a srác velem lenni. Azt mondta hogy velem a szex sokkal jobb mint a barátnőjével viszont vele annyira összeszoktak hogy nem akarja elhagyni. A lány egyszer beleolvasott az egyik beszélgetésünkbe, a fiú kis híján lebukott es a csaj kérte hogy szakítson meg velem minden kapcsolatot, ennek ellenére álnéven továbbra is chatelünk 2-3 naponta ahogy eddih. Azóta a csaj is a városban kapott állást és összeköltöztek a fiúval. Én azt nem értem hogy ha velem jobb az együttlét meg velem is jól érzi magát, miért ragaszkodik a másik lamyhoz ha szemmel láthatóan nem tiszteli párjaként. Most hogy itt a csaj is kevésbé keres a fiú mert nem akar lebukni a lány előtt hogy továbbra is találkozgat velem. Ha mindezek ellenére a csajt választotta akkor gondolom mégsem tetszhetett neki velem annyira a szex ha a lány jelenlétében már inkább nem is hív talizni?
Én csak szimplán azt nem értem, hogy ha most bújkál, hogy ne bukjon le a nője előtt aka a kapcsolata élvez prioritást, mi értelme vokt 1 éven át félredugni?
2023. szept. 16. 09:41
22/35 mikeXxX válasza:
Jaj de kis naív vagy kèrdező már ne is haragudj ! Nem te vagy a fontos neki ès nem is barátnője meg nem is a többi csak is a szex egy vèglèny az ember aki tèged is az orránál vezet csak ezt nem veszitek èszre ! 43f
2023. szept. 16. 09:43
23/35 anonim válasza:
Tudod miért feküdt le veled a srác?mert jó érzés volt neki,és élvezte hogy rendszeresen szexelhet veled,mert úgy érezte megteheti,és nagy ívben sz@rt rá hogy mit érez majd a barátnője.
És te tudod miért feküdtél le a sráccal?
( tudván hogy van barátnője)
mert jó érzés volt neked.és élvezted hogy rendszeresen szexelhetsz vele,mert úgy érezted megteheted,és nagy ívben sz@rtál rá,hogy mit érezhet a barátnője
Es most itt nyafogsz,hogy ezt most miért csinálta a srác.Én a helyedben először magamtól kérdezném meg,hogy ezt most miért csináltam?
Ugyanolyan gusztustalanok vagytok.
Csak szegény lányt sajnálom akit végig csaltak
2023. szept. 16. 09:44
24/35 anonim válasza:
Szerintem a butaság része egyértelművé vált
2023. szept. 16. 09:49
25/35 A kérdező kommentje:
Semmit nem érez a barátnője, mert nem is tudott róla😅 amikor a srác elvileg lebukott csak addig mondta el a sztorit hogy buli után smároltunk, de azt nem hogy le is feküdtünk utána meg rendszeresen😅 és a csaj ennek tudatában is vele maradt, azt hitte azzal megoldotta hogy az amúgy is hazug csávót felszólította hogy szakítson meg velem minden kapcsolatot..az meg ugyanúgy irkál rám kamu profilról xd
Lehet hogy én buta voltam ez esetben, de a csajnak sincs túl sok sütnivalója😅
2023. szept. 16. 09:50
26/35 anonim válasza:
Megerdemlitek egymást.
2023. szept. 16. 09:53
27/35 anonim válasza:
Aha szóval most azon nevetsz hogy sikerült hülyét csinálnotok valakiből.
Nemcsak buta vagy hanem primitív is
2023. szept. 16. 09:56
28/35 A kérdező kommentje:
Ha ezek után ia vele marad akkor megérdemli
És nem nevetek...
2023. szept. 16. 09:59
29/35 anonim válasza:
Ilyen ez a rafináltság meg a hajt a vérem meg a taposs vagy taposnak pff, nem csoda hogy sokan megundorodnak a párkapcsolatoktól. Meg az emberektől. Egyébként azokkal értek egyet, akik szerint a kérdező sokkal inkább összeillik ezzel a férfival, hasonló típus mindkettő. A barátnő meg az áldozat, még ha egyelőre nem is tudja magáról.
2023. szept. 16. 10:29
30/35 anonim válasza:
Megbízhatóbnak érzi a barátnőjét .. meg ez a megszoktam duma annyit jelent , hogy szereti persze neked nem fogja elmondani mert akk besérulsz es nincs dugas..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!