Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom több nővel chatel, most lebukott. Hogyan álljak bosszút?
Távkapcsolatban élünk, általában hétvégén találkozunk. Ilyenkor a telefonja le van némítva, éjszaka a párnája alá dugja.
Rákérdeztem többször is, nem csal meg- ezt mondta.
Sikerült bele olvasom a messenger üzeneteibe. Egyszerre 5-6-7 nővel chatel, szédítí őket.
"Mikor bujunk?"
"Mikor jössz hozzám?"
"Most is rád gondolok"
-típusú üzenetek minden hölgynél megtalálhatók. Az,hogy fizikai megcsalás történt e,erről nem tudok.
Pár üzenetváltást kinyomtattam, bizonyítéknak.
Én már megnyugodtam,kitomboltam magam. Nem szeretném a kapcsolatot folytatni vele,hiszen nem becsül meg, nem viszonozza az érzéseimet.
Hogyan hozzam a tudomására,hogy tudok a chateléseiről?
Esetleg egy jó tipp, hogyan adjam át neki a kinyomtatott bizonyítékot, vagy valami emlékezetes bosszú?
olyan nincs hogy ne legyenek irantad erzesei, biztos szeret valamennyire csak nem tisztel es egy fereg.
van egy haverom aki szeret egy lanyt de kozben mindig chatel mas csajokkal, de ez nem azt jelenti hogy nem szereti a baratnojet. biztos szereti valamennire ha vele van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!