Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csak szex kapcsolatban vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szex kapcsolatban vannak érzelmes csókok, összebújás, ölelések, folyamatos érintések?

Figyelt kérdés
Ha a fentiek megvannak az elejétől akkor ott vannak érzések is, vagy ez belefér akkor is ha csak szexkapcsolat? Vagy szexkapcsolatban csak szex és megy mindenki a dolgára?
2023. szept. 8. 17:30
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
63%
Sajnos a 2 fél közül az egyik hallgatag ezért nehéz dűlőre jutni...de nálunk a csók belefér.Nekem azért a bujás hianyzik,azt nem kapok😬😔😔
2023. szept. 10. 18:38
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Valaki magyarázza már el mi a különbseg szexkapcsolat,barátság extrákkal,szeretői kapcsolat közott😃😁
2023. szept. 10. 18:43
 23/30 anonim ***** válasza:
Igen. Férfi vagyok. Elárulod nálad mi fér bele " emberileg"?
2023. szept. 10. 19:15
 24/30 anonim ***** válasza:
Én nő, 22 es😃😊
2023. szept. 10. 19:28
 25/30 A kérdező kommentje:
22-es, ez engem is érdekelne, mert sokan sokféleképpen értelmezik úgy néz ki. Nekem amiket írtak a sima szexkapcsolatba nehezen fér bele, bár az nekem nem is megy, a másik kettőben meg szerintem vannak valamilyen szinten érzelmek.
2023. szept. 10. 20:25
 26/30 anonim ***** válasza:
Igen kérdező állítólag vannak érzések a másik kettőben.Bár van aki tagadja ettől függetlenül🥰
2023. szept. 10. 20:35
 27/30 anonim ***** válasza:
82%

"Valaki magyarázza már el mi a különbseg szexkapcsolat,barátság extrákkal,szeretői kapcsolat közott"

szexkapcsolat = két kb idegen ember néha összejár dugni, van szex, de általában kb egy egyéjszakás numera egy idegennel, megismételve. pl Jani egy CBa alkalmazott, Andi meg egy top menedzser, emberileg nem illenek össze, sose lesz belőle szexnél több, de fizikailag kielégítik egymás igényeit.

barátság extrákkal = haverok, akik szexuálisan kielégítik egymást. eléggé ritka, mert ha ez tényleg igazi, mély barátság, akkor általában a szex után lesz más is, legalábbis az egyik fél részéről.

pl Balázs meleg, Szabolcs meg talán nem, de kiváncsi, szóval összejárnak dugni.

szeretői kapcsolat = párkapcsolat, csak legalább az egyik fél megcsal valakit. Géza kamionsofőr, és a felesége Panni 3 hétig egyedül van otthon. Ez alatt az idő alatt Panni titokban összejár a főnökével Zsolttal, aki szintén házas, de senki nem akar válni.

2023. szept. 11. 13:57
 28/30 anonim ***** válasza:
27. Ha engem csak a dugás része érdekel, akkor milyen kapcsolatot keresek?
2023. szept. 11. 14:02
 29/30 anonim ***** válasza:
82%
27es köszönöm :XD, ez olyan mintha félig egy 5.osztályos matek házifeladatot olvasnék. Nálunk akkor a 2. és 3. kombinációja van:))
2023. szept. 11. 14:06
 30/30 anonim ***** válasza:
Kozben a csajbol csopog ki a cucc meg a szaja szele meg tejcsis..
2023. szept. 11. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!