Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szex kapcsolatban vannak érzelmes csókok, összebújás, ölelések, folyamatos érintések?
Figyelt kérdés
Ha a fentiek megvannak az elejétől akkor ott vannak érzések is, vagy ez belefér akkor is ha csak szexkapcsolat? Vagy szexkapcsolatban csak szex és megy mindenki a dolgára?2023. szept. 8. 17:30
1/30 anonim válasza:
Abban a 6-8 órában minden van, beszélgetés is, folyamatos Simi, csókok, erős hosszú ölelés. Aztán haza, 2 napig rossz, aztán lerendezem magamban. Ritkán beszélünk v csevegunk, de ha az is folyamatos lenne, részemről lenne érzelem
2/30 anonim válasza:
Csóri reménykedő naívság. Neked se valo szexkapcsi.
4/30 anonim válasza:
Ja és úgy tudnak nézni mintha halál szerelmes lenne beléd, de az csak arra az estére szól. Tényleg e éld bele magad
5/30 anonim válasza:
Még tánc is lehet, szenvedélyes vagy bújós ;) (egy táncos)
6/30 anonim válasza:
Nekem volt érzelem de nekik nem. Két ilyen szexbarim volt és egyik se szeretett, de mindig ölelt meg simizett.
7/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem élem bele, ès nem is szeretném bonyolítani, úgyhogy ez így jó
2023. szept. 8. 18:02
8/30 anonim válasza:
Nekem ez simán benne volt a szexkapcsolatomban.
9/30 anonim válasza:
Hát én nem tudom. Baxtunk, felöltöztünk és mindenki élte a saját életét.
10/30 anonim válasza:
Hát általában szerintem ez már inkább a barátnő kategória. Vagy ha még nem az, akkor az egyik fél többet szeretne, érzései vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!