Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szex kapcsolatban vannak érzelmes csókok, összebújás, ölelések, folyamatos érintések?
10es, nem. Ez arról szól h abban a pár órában megkapok mindent amit otthon nem. És ezt tudjuk, de a vágy olyan erős, hogy muszáj is adni, mert természetes.
Sokan ott vétik a hibát h többet látnak bele
11, mert te gerictelen vagy, és egyik partneredet se tiszteled, hanem ködösítessz.
A szex az szex, ami neked hiányzik, az egy szakítás, és egy új kapcsolat.
Én belezúgnék, ő nem akar kapcsolatot.
Válás folyamatban.
De köszönöm a kritikát
16. Hát hasonlattal élve nem vagyok egy Brüsszel által elérzékenyített német, aki 1000 évig ostorozza magát a nemzeti bűneik miatt. Az ilyen emberek életképtelen pötsök.
A szeretőm pont ilyen házasságban él, a férje pontosan ilyen. Én amolyan ókori barbár vagyok, aki érezteti hogy én vagyok a férfi, nálam vannak a férfi rezgések, én vagyok a vezető. A szeretőmből kihozom a nőt, aki elfogad, aki meg hozzáteszi a gyengéd női rezonanciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!