Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek nagyon gáz lenne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz lenne, ha szólnék a szeretőm barátnőjének, hogy amúgy fél éve hozzám járkál a pasija?

Figyelt kérdés
Találkozgatok az egyik kollégámmal, aki nálam 10 évvel idősebb. Utólag tudtam meg, hogy barátnője van, aki szintén kolléganőm volt, de nem rég felmondott és külföldre költözött. A lány velem egykorú, amúgy egy kedves okos teremtés és külsőleg is nagyon hasonlít rám. A kiköltözése óta távkapcsolatban vannak, de a pasi folyton velem lóg, kirándulunk, együtt alszunk stb. Engem zavar a helyzet és sajnálom a másik csajt is, hogy hülyének nézi. Simán ismerkedhetne külföldön, ha tudná, hogy átverik. Én a helyében biztos tudni akarnám, hogy félrekúr a pasim, de valamiért mégis úgy érzem, hogy nem lenne tisztességes, ha szólnék neki. A pasi nem bír dönteni. Nálam lassan betelik a pohár. Ti mit gondoltok, mi ilyenkor a helyes döntés?
2023. aug. 31. 16:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
77%

De igen, szólj. Adj lehetőséget a nőnek, hogy kidobhassa a hűtlen sz.ar párját, és ne csesszen el rá még több időt az életéből.

Ha mégis vele marad, az meg az ő baja, de legalább a lehetőséget kapja már meg, hogy okosan döntsön.

Az ilyen "ne merj" meg "mit képzelsz magadról" típusú agresszív idiótáknak pedig fel ne ülj, rá se bagózz.

A pasit pedig felejtsd is el miután felnyomtad. Soha nem lenne ebből értékes, szép szerelem, és téged is ugyanígy csalna.

2023. szept. 1. 09:38
 22/33 anonim ***** válasza:
76%

#20 Na és te mégis mi a francot képzelsz magadról, hogy ilyen kritikán aluli, tapló stílusban fenyítesz egy vadidegent?! Nézzél már egy kicsit magadba!

Igen is szóljon a barátnőnek, hogy milyen undorító féreg a pasija, joga van tudni róla! Ha ezek után is vele marad, az már az ő baja, de mindenképpen szólnék!

2023. szept. 1. 10:10
 23/33 anonim ***** válasza:
80%

De mièrt a kèrdező szègyellje magát? :D

Szègyellje magát az, aki csalja a párját.

2023. szept. 1. 16:27
 24/33 A kérdező kommentje:
Én nyilván nem fogok vele maradni, akkor sem, ha szólok. És nem gondolom, hogy majd mellettem köt ki... Nyilván nem fog mellettem kikötni. De a csaj jobban járna.
2023. szept. 1. 16:32
 25/33 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem szólj neki. Ha olyan csaj akinek teljesen mindegy, akkor legfeljebb fél órád feleslegesen ráment. De ha olyan akit bántana a dolog, akkor jót teszel vele.
2023. szept. 1. 16:37
 26/33 anonim ***** válasza:
77%
Nem javaslom, nem érdemes az ilyenekbe belefolyni. Nagyjából az lesz a reakció, hogy nem igaz hogy nem tudtad, hogy kapcsolatban van, miután kiderült miért találkoztál vele, miért csak most mondod el vagy pedig az egész nem igaz és csak a szart akarod kavarni. Olyan válaszra ne számíts, hogy ohh persze köszi, hogy elmondtad szép napot! A pasit meg állítsd választás elé, vagy kivágja a csajt vagy többet nem lát téged.
2023. szept. 2. 20:52
 27/33 anonim ***** válasza:
19%
Felvetődik a kérdés,hogy ha eddig megfelelt neked a helyzet,akkor miért most borítanád a bilit,persze ettől még megértelek.Csak semmiképpen sem járnál jól így,ugyanis kevés esélye van annak,hogy bárki együtt érezne veled.
2023. szept. 3. 12:47
 28/33 anonim ***** válasza:
56%

Kit érdekel, hogy ki érezte együtt a kérdezővel?! :D

Egyedül az a fontos, hogy a másik nő tudjon már róla, hogy hűtlen társa van. Aki simán csak kussol ilyen helyzetben, esetleg még csendben nézi, ahogy azt az átbaxott nőt feleségül veszik, vagy akár gyereket is vállal a hűtlen senkivel, az is romlott ember és gyáva is.

Engem nem érdekelne, hogy a szerető szól-e vagy bárki más, a lényeg, hogy tudjak róla.

Teljesen mindegy, hogy a kérdező profitálna-e ebből valamit, és az is, hogy nem érezne együtt vele senki. A másik nőn van a lényeg.

Meg a pasason, hogy legalább esély legyen rá, hogy következménye van a cselekedeteinek.

2023. szept. 3. 17:12
 29/33 anonim ***** válasza:
21%

Hagyjuk már.

B@szol Te a másik nőre, ha nem így lenne, már akkor dobtad volna mikor kiderült.

Nem olyan izgalmas már a faszi, ezért eljátszod hogy hirtelen elkezdted sajnálni a a másik nőt..

Mikor tovább csináltad, annak ellenére hogy tudtad hogy létezik valahol a barátnője, belementél a szeretői játékba.

Abba ez a borítás nem fér bele.

2023. szept. 3. 21:27
 30/33 anonim ***** válasza:
40%

"A pasi nem bír dönteni. Nálam lassan betelik a pohár."

Ja hogy e miatt jött meg az erkölcsöd..:)

2023. szept. 3. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!