Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz lenne, ha szólnék a szeretőm barátnőjének, hogy amúgy fél éve hozzám járkál a pasija?
Figyelt kérdés
Találkozgatok az egyik kollégámmal, aki nálam 10 évvel idősebb. Utólag tudtam meg, hogy barátnője van, aki szintén kolléganőm volt, de nem rég felmondott és külföldre költözött. A lány velem egykorú, amúgy egy kedves okos teremtés és külsőleg is nagyon hasonlít rám. A kiköltözése óta távkapcsolatban vannak, de a pasi folyton velem lóg, kirándulunk, együtt alszunk stb. Engem zavar a helyzet és sajnálom a másik csajt is, hogy hülyének nézi. Simán ismerkedhetne külföldön, ha tudná, hogy átverik. Én a helyében biztos tudni akarnám, hogy félrekúr a pasim, de valamiért mégis úgy érzem, hogy nem lenne tisztességes, ha szólnék neki. A pasi nem bír dönteni. Nálam lassan betelik a pohár. Ti mit gondoltok, mi ilyenkor a helyes döntés?2023. aug. 31. 16:40
1/33 anonim válasza:
Szegyeld magad !!Ennél undorító dolog nincs a világon!!
2/33 anonim válasza:
Ha valóban sajnálnád, akkor nem lennél a pasija szeretője.
3/33 anonim válasza:
Ezek szerint te bevállalnád így is és be akarod biztosítani, hogy melletted döntsön. Nem fog...
4/33 anonim válasza:
Ne viccelj. Nagyon gáz lenne, ha szólnál neki. Ha ennyire zavar, akkor hagyd ott a pasit. Gusztustalan, hogy fel akarod dobi a pasiját. A pasi is utálni fog, meg a barátnője is, meg még ki tudja mennyien. F
5/33 anonim válasza:
Pfejj, sose hozzon össze az élet ilyen emberekkel, mint a kérdező.
6/33 anonim válasza:
Eddig itt a gyk-n csak.olyan sztorik vannak hogy mindig a szerető lett letiltva a végén a csaj vagy esetekben feleség részéről.
És aztán dobálják ki a közösségikre az idilli fotókat a kapcsolatukról.
Ugy nez ki a gyk-n egy nőt se zavar az ha agyba főbe csalják.
7/33 anonim válasza:
Szoval ha beárulnád a szokásos sztori a csaj letilt téged ők meg kitesznek a fészbukra vmi szerelmi fotót kettejükről.
Na ÉN viszont mélyen hálás lettem volna ha a nálam jelentkeztek volna hogy a párom a hátam mögött miket csinál!! De nekem senki nem szólt és irtó rossz volt az állando gyanúkban bizonytalanságban élni hogy csak én kombinálok e túl!
9/33 anonim válasza:
Egyrészt kizárt hogy nem tudtál róla már akkor amikor együtt dolgoztatok mindhárman. Kit nézel hülyének? Másrészt most már Magy a pofád hogy a csaj külföldön van és nem üti szét a fejedet. Hányinger vagy az ízetlen pasikáddal együtt.
10/33 anonim válasza:
Én nem itéllek el, ha megmondod, igazából jót teszel a másik nővel. Biztos fájni fog neki, de az igazság jobb.
Szóval szerintem csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!