Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek nagyon gáz lenne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz lenne, ha szólnék a szeretőm barátnőjének, hogy amúgy fél éve hozzám járkál a pasija?

Figyelt kérdés
Találkozgatok az egyik kollégámmal, aki nálam 10 évvel idősebb. Utólag tudtam meg, hogy barátnője van, aki szintén kolléganőm volt, de nem rég felmondott és külföldre költözött. A lány velem egykorú, amúgy egy kedves okos teremtés és külsőleg is nagyon hasonlít rám. A kiköltözése óta távkapcsolatban vannak, de a pasi folyton velem lóg, kirándulunk, együtt alszunk stb. Engem zavar a helyzet és sajnálom a másik csajt is, hogy hülyének nézi. Simán ismerkedhetne külföldön, ha tudná, hogy átverik. Én a helyében biztos tudni akarnám, hogy félrekúr a pasim, de valamiért mégis úgy érzem, hogy nem lenne tisztességes, ha szólnék neki. A pasi nem bír dönteni. Nálam lassan betelik a pohár. Ti mit gondoltok, mi ilyenkor a helyes döntés?
2023. aug. 31. 16:40
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
32%

Túl azon, hogy le leszel hordva minden szemét r***ancnak, nem sok hasznod lesz belőle. Csak azt ne hidd, hogy ha borítasz, a csaj majd kivágja, és te leszel a befutó. Mindenki meg fog utálni, a pasiddal az élen, és meg is érdemled.

N

2023. aug. 31. 17:13
 12/33 anonim ***** válasza:
70%
Szólj neki! Egy zsák pénzben fogadnék, hogy többet a pasi sem nézne rád! 😂
2023. aug. 31. 17:19
 13/33 anonim ***** válasza:
88%
Ha utólag tudtad meg hogy barátnője van, miért nem szakítottál? A pasit neked is meg a csajnak is ott kellene hagyni.
2023. aug. 31. 17:44
 14/33 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem véget fog veled vetni a pasi ha szólsz

Te leszel a hülye picsa

Mindenki rád fog fújni

Ennek ellenére azt mondom, hogy jelezd.

hozz létre anonim email címet és onnan írj a csajnak pár screenshotos bizonyítékkal.

Aztán meg játszd a hülyét,bha valaki kérdezi, hogy tőled van-e

2023. aug. 31. 17:55
 15/33 anonim ***** válasza:
84%
Hajítsd ki a pasit, a csajnak pedig küldj bizonyítékot, legalább had tudjon róla,hogy megcsalják. Lehet, hogy így is a pasival marad, de legalább az összes infó tudatában dönt.
2023. aug. 31. 18:22
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer engem is figyelmeztetett az úgymond szerető, hogy ő jó szándékból szól, tudjak róla, hogy a férjemmel d.gnak már hónapok óta. A vicc az egészben az volt, hogy a pasi nemhogy nem volt a férjem, soha semmi közünk nem is volt egymáshoz :D Kollégák voltunk, a helyi pletyiklub összebeszélt minket, a nemrég érkezett csaj meg szentírásnak vette.
2023. aug. 31. 19:32
 17/33 anonim ***** válasza:
87%
Szólj neki, és dobd ki a férget.
2023. aug. 31. 20:14
 18/33 anonim ***** válasza:
78%

Szólj neki légy szíves. Erkölcsileg csak az a helyes, ha szólsz.

Én is akarnám tudni, ha a párom ilyen undorító módon félrekúrna.

2023. aug. 31. 20:50
 19/33 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem meg a szeretőjeként valahol te sem volnál különb a pasinál ezzel a cselekedettel.

Nem tartom nyerő ötletnek,jól úgysem jönnél ki az egészből minden bizonnyal.

2023. aug. 31. 22:02
 20/33 anonim ***** válasza:
25%
Szégyeld magadat. Szólni ne merjél ha jót akarsz magadnak. Mégis mit képzelsz te magadról?
2023. szept. 1. 06:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!