Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tegyek pontot a végére vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyek pontot a végére vele vagy zárjam le egyedül magamban ?

Figyelt kérdés

A szeretőmmel konkrétan nem szakítottunk, de az utóbbi időben volt több kisebb vitánk vagy feszültség köztünk ami abból adódott hogy nem nagyon tudtuk megoldani a találkozókat.. Arról volt szó megbeszeljuk, hogy mi legyen, hogyan tovább, de aztan annyiba maradt, egyik sem kereste a másikat.. Most akkor nem tudom, hogy mi van. Kérdezzek rá vagy vegyem úgy hogy ennyi volt?

1 éve tart..

Valaki hasonló helyzetben?

2023. aug. 30. 17:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
10esnél a pont. 🙄
2023. aug. 31. 09:52
 12/13 A kérdező kommentje:

Igen. Igazatok van.

Ezt a mai napot megúsztam. Csak távolról láttuk egymást, de nem találkoztunk szemtől szembe.

Igazából csak az fáj, hogy ezt így zárta le azok után, hogy tényleg sok szep pillanatunk volt együtt vagy csak én képzeltem bele többet. De ez az ő döntése. Elfogadom és tovább lépek. Az én hibám az, hogy távolodott és mégsem engedtem el. Amikor rakerdeztem hárított. Tudom most is azt tenné ezért értelmetlen beszélgetést kezdeményezni.

2023. aug. 31. 11:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Le akarja zárni, csak kényelmetlen neki a konfliktus. Én biztos átnéznék rajta, teljesen levegőnek kezelném. Éreztetném vele, hogy egy utolsó gyáva suttyó. Aki egy szakítást sem képes vállalni, az!
2023. aug. 31. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!