Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tegyek pontot a végére vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyek pontot a végére vele vagy zárjam le egyedül magamban ?

Figyelt kérdés

A szeretőmmel konkrétan nem szakítottunk, de az utóbbi időben volt több kisebb vitánk vagy feszültség köztünk ami abból adódott hogy nem nagyon tudtuk megoldani a találkozókat.. Arról volt szó megbeszeljuk, hogy mi legyen, hogyan tovább, de aztan annyiba maradt, egyik sem kereste a másikat.. Most akkor nem tudom, hogy mi van. Kérdezzek rá vagy vegyem úgy hogy ennyi volt?

1 éve tart..

Valaki hasonló helyzetben?

2023. aug. 30. 17:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem dobj neki egy üzit, hogy ennyi volt. Nem kell tovább ragozni
2023. aug. 30. 17:56
 2/13 anonim ***** válasza:
Te még szeretnéd folytatni vagy igy már nem?
2023. aug. 30. 17:59
 3/13 A kérdező kommentje:
Hat inkább nem mint igen.. Elég hanyagoló volt mostanában. Mondtam neki, hogy szóljon mikor ráér kicsit, hogy beszéljünk. Azóta sem írt. Eltelt már jó pár hét azóta, se kép, se hang.
2023. aug. 30. 18:03
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod már folytatni nem érdemes vele foglalkozni. Ha pedig őt érdekelnéd keresett volna, te is tudod.
2023. aug. 30. 18:07
 5/13 A kérdező kommentje:
Néha össze fogunk futni. Nem tudom hogy viselkedjek ezek után vele..
2023. aug. 30. 18:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy helyen dolgoztok?

Amúgy ha már nem érdekel, akkor közömbösen. Hello, szia maximum.

2023. aug. 30. 18:29
 7/13 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem dolgozunk egy helyen, de megesik, hogy összefutunk az ő munkahelyen ahova néha be kell nézzek munka ügyben. De ez változó, 2 hetente, havonta.. Szóval nem olyan vészes csak ezek az "első" találkozások.
2023. aug. 30. 19:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretem az ilyen lezáratlan kapcsolatokat…. Első lépésben el kell döntened, hogy mit szeretnél. Ebben érzem, hogy kicsit bizonytalan vagy. Mi szól mellette, mi szól ellene?

Egyébként nem akarlak elkeseríteni, de valószínűleg már régen más van neki. Gondolom te vagy a nő. Egy férfi , aki így lelép, nem szeret és nem akar semmit. Használ, amíg lehet. Tényleg ezt szeretnéd?!

2023. aug. 30. 21:18
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Igazából szerintem ő már régen pontot tett a végére.

Neked sajnos el kell fogadnod,hogy az eltűnése az életedből maga a válasz.

2023. aug. 30. 21:52
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő a ghostingolást választotta még így is, hogy tudja, néha össze fogtok futni, akkor egy gerinctelen, sunyi alak.

Én a helyedben nem írnék. Ha véletlenül összefutnék vele, akkor pedig úgy viselkednék, mintha ez az egész egy év meg sem történt volna. Mint egy idegennel.

2023. aug. 31. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!