Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy évek múlva újra megkeresett a volt szeretőd. Mit akart?
Ennyire rossz vége lett?
Férjnél vagy ha kerdezhetem? Otthon nem volt szex ezért volt szeretőd?
Az első alkalommal szingli voltam, még nagyon fiatal, naiv. Pár évet tartott a viszony egy nem független, magas pozícióban lévő, rendkívül okos és vonzó férfivel. Rengeteg beszélgetés, életemben a legjobb szex volt hozzá köthető. Viszont a kapcsolatnak nem volt jövője, a párját ismertem és el kellett viselnem a jelenlétét a mindennapokban…. Rengeteg megalázó helyzet, feldolgozatlan érzelmek, fájdalom volt a “jutalom” mindezért. Velem sosem bukott le…. Viszont én lebuktattam a másik szeretőt, aki volt mellettem párhuzamosan. Olyan libidoja volt a pasinak, hogy simán elrendezett mind hármunkat akár egy nap alatt…
Nem akartam így élni. Elmúlt a szerelem a sok fájdalom miatt és elküldtem…. Majd férjhez mentem.
A férjemet hosszú évek után csaltam meg. Szerelmes lettem egy kollegámba, de a hűségemet a férjem oltári disznósága törte meg ….
Nem vagyok büszke erre a viszonyra, no nem a férjem miatt, mert ő nem érdemel mást. A férfi felesége miatt…aki nem tehet semmiről. Közben kiderült, hogy ennek a pasinak csak átmenetileg kellettem, amíg nem tud újra szexelni a feleségével…. Mihelyt ez megoldódott, szexuálisan elutasítóvá vált… sokáig nem értettem , aztán szépen leesett….
Én ha szeretek , megadok mindent…. Igen a szeretőnek is. Ez a pasi -bár alapvetően nem rossz ember- de nem érdemelte meg…. Benéztem, sérültem…. Most gyógyulok….
Nem tudom, hogy mindenki beleszeret-e, de a nők többsége szerelem nélkül ritkán megy bele egy kockázatos viszonyba….!
Azt sem tudom, hogy a férfiak kihasználják-e a szeretőt. Az azonban törvényszerű, hogy az érzelmileg érintettebb fél sérülékenyebb. Egy férfinek más a motivációja a viszonnyal, mint egy nőnek.
Hát nem tudom 17…. Azért van egy szint…. :( csendesen és nem bántó szándékkal megkérdezem, hogy mi a különbség a prostituált ( lélektanilag) és közted….? Nekem ez így romboló lenne, mert azt éreztetné, hogy átjáróház vagyok.
Amikor már jönnek a “nőügyek”, az jelzi, hogy semmit nem érsz egy férfinak. Én innen szoktam a leépítést elkezdeni magamban. Mert ez fáj. Én pedig boldog szeretnék lenni. A szerető és a szexpartner között van némi különbség…..
A szerető -bár lélektanilag sosem értékes igazán, mert akkor a férfi vele lenne- de mégiscsak kölcsönös érzelmeken is alapszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!