Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Volt, hogy évek múlva újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt, hogy évek múlva újra megkeresett a volt szeretőd. Mit akart?

Figyelt kérdés
2023. aug. 30. 10:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
10 es,kemény vagy, jól teszed.De ezek szerint volt szeretőd?
2023. aug. 30. 21:25
 12/26 anonim ***** válasza:
Igen volt…. Kétszer az életemben. De megfogadtam, hogy soha többet….
2023. aug. 30. 21:29
 13/26 anonim ***** válasza:

Ennyire rossz vége lett?

Férjnél vagy ha kerdezhetem? Otthon nem volt szex ezért volt szeretőd?

2023. aug. 30. 21:31
 14/26 anonim ***** válasza:
76%

Az első alkalommal szingli voltam, még nagyon fiatal, naiv. Pár évet tartott a viszony egy nem független, magas pozícióban lévő, rendkívül okos és vonzó férfivel. Rengeteg beszélgetés, életemben a legjobb szex volt hozzá köthető. Viszont a kapcsolatnak nem volt jövője, a párját ismertem és el kellett viselnem a jelenlétét a mindennapokban…. Rengeteg megalázó helyzet, feldolgozatlan érzelmek, fájdalom volt a “jutalom” mindezért. Velem sosem bukott le…. Viszont én lebuktattam a másik szeretőt, aki volt mellettem párhuzamosan. Olyan libidoja volt a pasinak, hogy simán elrendezett mind hármunkat akár egy nap alatt…

Nem akartam így élni. Elmúlt a szerelem a sok fájdalom miatt és elküldtem…. Majd férjhez mentem.

A férjemet hosszú évek után csaltam meg. Szerelmes lettem egy kollegámba, de a hűségemet a férjem oltári disznósága törte meg ….

Nem vagyok büszke erre a viszonyra, no nem a férjem miatt, mert ő nem érdemel mást. A férfi felesége miatt…aki nem tehet semmiről. Közben kiderült, hogy ennek a pasinak csak átmenetileg kellettem, amíg nem tud újra szexelni a feleségével…. Mihelyt ez megoldódott, szexuálisan elutasítóvá vált… sokáig nem értettem , aztán szépen leesett….

Én ha szeretek , megadok mindent…. Igen a szeretőnek is. Ez a pasi -bár alapvetően nem rossz ember- de nem érdemelte meg…. Benéztem, sérültem…. Most gyógyulok….

2023. aug. 30. 21:47
 15/26 anonim ***** válasza:
14 köszönöm a részletes választ, érthető és sajnálom hogy így alakult a vége.Mibdig beleszeretünk a szeretőbe?? Gondolod?Sokszor énis azt érzem kihasználják a nőket aki pasiként szeretői szerepet vállal
2023. aug. 31. 00:06
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy mindenki beleszeret-e, de a nők többsége szerelem nélkül ritkán megy bele egy kockázatos viszonyba….!

Azt sem tudom, hogy a férfiak kihasználják-e a szeretőt. Az azonban törvényszerű, hogy az érzelmileg érintettebb fél sérülékenyebb. Egy férfinek más a motivációja a viszonnyal, mint egy nőnek.

2023. aug. 31. 00:17
 17/26 anonim ***** válasza:
16 os,én nem szerelem miatt mentem bele,hanem mert szimpatikus volt.A fotók alapján tetszett is, élőben hát inkább átlagos.Volt hogy ghostolt, szarul esett,azután újra írt.szakított a baratnőjével,most csajokat fűzöget és reménykedik komolyban..Nekem meg sz@!%r erzés hogy mellete maradtam,és meghallgatom ha baja van..
2023. aug. 31. 06:54
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom 17…. Azért van egy szint…. :( csendesen és nem bántó szándékkal megkérdezem, hogy mi a különbség a prostituált ( lélektanilag) és közted….? Nekem ez így romboló lenne, mert azt éreztetné, hogy átjáróház vagyok.

Amikor már jönnek a “nőügyek”, az jelzi, hogy semmit nem érsz egy férfinak. Én innen szoktam a leépítést elkezdeni magamban. Mert ez fáj. Én pedig boldog szeretnék lenni. A szerető és a szexpartner között van némi különbség…..

A szerető -bár lélektanilag sosem értékes igazán, mert akkor a férfi vele lenne- de mégiscsak kölcsönös érzelmeken is alapszik.

2023. aug. 31. 09:11
 19/26 anonim ***** válasza:
Mi a különbség? Nem prosti vagyok, csak ezzel a pasival megtapasztaltam h milyen is tud lenni az igazi szex, mellette megnyíltam, és új élményeket szereztem. Én is volt h. eltűntem de később újra kerestem. És nem volt ellenére, mert akkor nem válaszolt volna. 18 as pasi vagy? Egyébként ő is szeretőnek nevez, de mégsincs mögötte (a részéről) érzelem. Erről mit gondolsz? Ha jönne olyan aki komoly engem azonnal ignorál.
2023. aug. 31. 10:16
 20/26 anonim ***** válasza:
16 "az érzelmileg érintettebb fél sérülékenyebb.-ezzel egyetértek. Egy férfinek más a motivációja a viszonnyal, mint egy nőnek.-kifejtenéd hogy itt mire gondolsz? "
2023. aug. 31. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!