Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asszonytársak másnak is folyton van fertőzése intim tájékon?
Utolsó
Köszi. Ebben is van valami. Másfél év kihagyáson (direkt baba miatt) kívül mindig gumizunk :/ és ha volt valamim és kezeltek stb nyilván nem szexeltem...wc-re ügyelek :s de még jobban figyelni fogok rá. Nekem ezek folyamatosan vannak kb.
Akkor még egy ötlet. Egy barátnőm járt így mindig és zömében szex után jött ki. Az lett a diagnózis, hogy a szokásosnál közelebb helyezkedik el a végbélnyílása a hüvelybemenethez, szexnél pedig azért értelemszerűen lehet egy pici hámsérülés. A fertőzések így sokkal könnyebben betalálnak ilyenkor.
A megoldás pedig az lett, hogy minden nagy wc után alapos mosakodás, ahogy szex előtt és után is. Ezzel ha nem is szűnt meg, de csökkent a fertőzések száma.
Tizenéve élek szexuális életet, SOHA nem kaptam el semmilyen fertőzést vagy bármit senkitől. Pedig nem 1-2 partnerem volt (jó, nem is olyan marha sok).
Jópár éve férjnél vagyok és heti 3-4 együttlét simán megvan, mégsem kapok el semmit.
Egyszer szedtem össze nyaralás alatt egy húgyuti fertőzést a jacuzziban. 🤷♀️
Nem feltétlenül gyanakodnék a megcsalásra a helyedben, lehet, hogy te érzékenyebb vagy ott alul és minden létező marhaságot elkapsz. Van egy ilyen ismerősöm, ő pl hónapok óta nem szexel, mégis van mindig valami baja.
Szia! A metaplasia nem nemi betegség, hanem a hámsejtek elváltozása, ami rengeteg szextől független dologtól kialakulhat, itt van róla egy kis infó:
Ettől függetlenül ha korábban elkaptál tőle ténylegesen nemi betegséget, könnyen lehet, hogy megcsal, de ez a konkrét eset nincs összefüggésben vele.
hat nem tudom, nekunk a felesegem folyton ezzel kuzd.
allandoan "turos" ott lenn, ilyen feher nagy darabok jonnek ki. elmegy nodokihoz, megallapitja, hogy gomba, kap ra kupot, en tablettat, akkor par hetig, 2-3 honapig jo, aztan kezdodik az egesz elorol.
nalunk nincs megcsalas, megse tudunk belole kikeveredni.
en minden aktus elott utan alapos mosakodas, majd utana canesten krem. ha nem mosom le, 1-2 nap es sokszor kivorosodik a cerka. inkabb mar be is kenem.
o mostanaba raszokott a jodos meg tejsavas huvelyoblitesre utana, szerinte segit, azota jelentosen ritkultak ezek az esetek, de felevente elojon.
mondjuk viszonylag hamar el is mulik ezektol, bar nem tudom, ezzel mennyire tesz jot maganak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!