Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asszonytársak másnak is folyton van fertőzése intim tájékon?
Lehet persze, hogy megcsal. De akkor meg hulye, ha nem kepes megallni, hogy fertozo idoben ne pingpongozzon.
Amugy, ha biztos vagy benne, hogy biztos nem csal meg, a gombat pl. elohozza a tulzott cukor, szenhidrat fogyasztas is. Ugye annak az a fo taplaleka. Ha ugy döntesz, hogy elhagyod, vagy ha vele maradsz, egy ilyen kisebb diéta is lehet jot tenne neked, hatha a szervezeted jobban legyuri.
Köszi mindnekinek. Sokatoknak irtam privit remélem nem gáz.
7-es biztos nem mert 28 vagyok 😁😊
Két olyan időszakom volt, amikor minden vackot összeszedtem és egyikben sem volt megcsalás. Az egyiknél fogamzásgátlót szedtem és gyanús lett, hogy kb. azóta van ez, amióta szedem. Elhagytam és ezzel elmúltak a problémáim is viszonylag gyorsan.
A másiknál egyetlen gyanús összefüggést tudtam találni, az pedig az volt, hogy a munkahelyemen lazán ráültem a wc-re (kevés nő, ránézésre azok is igényesek). Elkezdtem minden wc használat előtt letörölni a deszkát fertőtlenítős kendővel és megszűnt a problémám...
Részemről amúgy az volt a vicces, hogy a másodiknál már férjnél voltam és ahogy én gyanúsítgathatnám, hogy ez miatta van, biztos félrelép, ugyanúgy megteheti ezt ő is velem, hiszen én amikor benyaltam valamit, sokszor inkább nemet mondtam a szexre, ha picit javult, akkor is jeleztem, hogy most még inkább gumival, stb. Szóval akár rám is foghatta volna, hogy már "kedvem sincs", biztos valaki mással... :D Avagy honnan máshonnan szedném össze!? Tuti valakivel megcsalom.
Ez egy nagyon összetett probléma, próbálj utána járni mi lehet mögötte. Ezer oka lehet, nem csak megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!