Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Asszonytársak másnak is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asszonytársak másnak is folyton van fertőzése intim tájékon?

Figyelt kérdés
9 éve leszek együtt a férjemmel. Néha volt 1-1 bacim stb de ennyi. Viszont 4 éve már folyton elkapok valamit. Vannak jelek megcsalásra de nincs bizonyítékom. Mikor jöttek sűrűbben ezek a fertőzések akkoriban 2 havonta 1x voltam vele. Őt is többször kezélték. Engem milliószor. Kenet stb stb volt. Most metaphlasyam van elvileg. Szóval lehet megcsalás? Vagy ilyen szerencsétlen vagyok? Metaplasia csalás nélkül is előfordul? Köszönöm
2023. aug. 29. 22:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%
Lehet csak simán mocskos ott lenn a párod, nincs jó személyes higiéniája.
2023. aug. 29. 22:59
 2/20 anonim ***** válasza:
94%
Teljes STD szűrés, és nyilván ha te nem vagy együtt mással, és új betegségek jönnek be, akkor azért ne legyünk már teljesen naívak - igen, megcsal. És még arra se képes, hogy gumit húzzon, vagy ne oráloztasson natúrban...
2023. aug. 29. 23:02
 3/20 anonim ***** válasza:
97%
Egyszer volt STD-m. Megcsalás volt a dologban, egyértelműen kiderült.
2023. aug. 29. 23:22
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Az említett betegségről nem sokat tudok (szerencsére), de az alapján, amit leírtál, szinte fix, hogy félrek_r. Normális higiénia mellett nem kezdenek el előjönni így, egyik napról a másikra betegségek, kb kiírthatatlan módon. Ahhoz felülfertőzés kell, hogy állandóan kiújuljon.
2023. aug. 30. 02:34
 5/20 anonim ***** válasza:
90%

Lehet persze, hogy megcsal. De akkor meg hulye, ha nem kepes megallni, hogy fertozo idoben ne pingpongozzon.

Amugy, ha biztos vagy benne, hogy biztos nem csal meg, a gombat pl. elohozza a tulzott cukor, szenhidrat fogyasztas is. Ugye annak az a fo taplaleka. Ha ugy döntesz, hogy elhagyod, vagy ha vele maradsz, egy ilyen kisebb diéta is lehet jot tenne neked, hatha a szervezeted jobban legyuri.

2023. aug. 30. 06:23
 6/20 anonim ***** válasza:
92%
Sok férfi prostizik a meglévő nője mellett, nem is sejtve, hogy így bukik le hogy hazahozza a nemi betgséget. Ilyenkor nem meglepő, hogy mindig van valami újabb "ajándék". Szerintem ez nem rossz higénia, hanem megcsalás.
2023. aug. 30. 06:27
 7/20 anonim ***** válasza:
88%
Amikor anyámnál 40-45 körül beköszöntött a változókor, kezdett szárazabb lenni és mindent elkapott. Nem lehet, hogy te is beléptél a változó korba és klimaxszolsz? Plusz ő még azt a hülye szokást is elkezdte, hogy hüvelyöblít, amikor még nem gondolt a klimaxra, mert még fiatalnak érezte magát. Na ez teljesen tönkrevágta. Nem tudom milyen bajai voltak, de folyamatosan nődokizott.
2023. aug. 30. 06:31
 8/20 anonim ***** válasza:
95%
Nem írod, hogy mit kapsz el. Ha bármit összeszedsz, őt nem kezelik ki rendesen, téged meg igen, vagy fordítva, akkor tök felesleges az egész, mert visszaadja, csak ping-pongoztok. Ezen kívül a legyengült immunredszer is sok csodás dolgot képes művelni... És akkor bónuszban ott van az, ha ő szed össze bármit, amit tünetmentes hordozóként mindig visszaad neked, és csak nálad derül ki a probléma. Ezernyi verzió lehetséges, bár, ha jelek is vannak arra, hogy megcsal, ezek szerint annyi igényesség sincs benne, hogy gumival csinálja, és folyamatosan kitesz téged ennek? Mennyi emberrel kefélhet össze -vissza védekezés nélkül, ha 4 éve gond van folyamatosan, és még nem borítottad rá az asztalt? Az egészségedről van szó, basszus, fene tudja, mi lesz mindennek a szövődménye később, azt ugye tudod, hogy van, amit így te is tünetmentesen hordozol (pl. a HPV ezermilliót törzse közül jó pár...), egészen addig, amíg be nem indít valami folyamatot egy immungyenge állapotodban, aminek műtét a vége, jó esetben, ha normális orvos időben elkapja, és nem csak legyintget, hogy á, csak egy méhszájseb...(jah, és időzített bomba). Ne vedd ennyire félválról!
2023. aug. 30. 06:52
 9/20 A kérdező kommentje:

Köszi mindnekinek. Sokatoknak irtam privit remélem nem gáz.

7-es biztos nem mert 28 vagyok 😁😊

2023. aug. 30. 09:20
 10/20 anonim ***** válasza:
93%

Két olyan időszakom volt, amikor minden vackot összeszedtem és egyikben sem volt megcsalás. Az egyiknél fogamzásgátlót szedtem és gyanús lett, hogy kb. azóta van ez, amióta szedem. Elhagytam és ezzel elmúltak a problémáim is viszonylag gyorsan.

A másiknál egyetlen gyanús összefüggést tudtam találni, az pedig az volt, hogy a munkahelyemen lazán ráültem a wc-re (kevés nő, ránézésre azok is igényesek). Elkezdtem minden wc használat előtt letörölni a deszkát fertőtlenítős kendővel és megszűnt a problémám...

Részemről amúgy az volt a vicces, hogy a másodiknál már férjnél voltam és ahogy én gyanúsítgathatnám, hogy ez miatta van, biztos félrelép, ugyanúgy megteheti ezt ő is velem, hiszen én amikor benyaltam valamit, sokszor inkább nemet mondtam a szexre, ha picit javult, akkor is jeleztem, hogy most még inkább gumival, stb. Szóval akár rám is foghatta volna, hogy már "kedvem sincs", biztos valaki mással... :D Avagy honnan máshonnan szedném össze!? Tuti valakivel megcsalom.

Ez egy nagyon összetett probléma, próbálj utána járni mi lehet mögötte. Ezer oka lehet, nem csak megcsalás.

2023. aug. 30. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!