Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan reagálnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok ha a barátnőtök chippendale fiús limuzin programon venne részt?

Figyelt kérdés

Pár napja megtudtam hogy a 20 éves barátnőm az egyik legjobb barátnője lánybúcsújára szervez limuzinos utat vetkőzős fiúval. Előttem válogatta az egyik weboldalon levő meztelen fiúkat, majd nagy nehezen megtalálták a megfelelőt, ami már szerintem ez egy nem kedves gesztus tőle de ez mindegy is.

Az oldalon tisztán le van írva hogy ennél a cégnél a srácok nem csak vetkőznek, hanem a végletekig mennek és “all you can touch„ van. A galériájuk sem mutat mást.

Nem tudom hogy túlzott féltékenység e ez a számomról, de hányingerem van attól hogy elképzelem a részeg barátnőmet amint odamegy hozzá egy beolajozott izomagy és lóbálja a farkát az arcába miközben tapizza. Félek attól hogy könnyen tovább is mehet a dolog, ami már nekem megcsalásnak számít. És a szintén részeg és nagyrészt szingli barátnői esetleges bátorítása nem segít a dolgon. Mellesleg ha bármi ilyen story kitudódik biztosan szakítani fogok vele.

Ezek mellet annyit sem volt képes mondani hogy ne aggódj, nem fog semmi történni, pedig magától is rájöhetne hogy esetleg zavar engem a dolog. Ellenkező esetben eszembe se jutna elmenni prostizni a barátaimmal, akár legénybúcsú akár más, kihagynám a program ezen részét.

Nem tudom mennyire érdemes nekiállnom mindezt elmondani neki. Legszívesebben megkérnem hogy ő ne menjen el erre, mert utána úgyis mennek szórakozó helyre. Nem kicsinyes viselkedés ez a részemről?

Sajnos hosszúra sikerült, remélem azért páran elolvassátok.

És előre is köszönöm válaszaitokat:)

18F

2023. aug. 21. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Többé nem lenne a párom.
2023. aug. 21. 20:24
 2/9 anonim ***** válasza:
22%
Légy nyugodt, a tapizás az alap. Nekem el sem mondta, utólag derült ki. Beszéld meg vele, utólag csak rosszabb lesz!
2023. aug. 21. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:
33%

Mondanám hogy érezze jól magát!

Elvégre úgy sem ismeri a csávót, büdös életbe többet nem fogja látni.

Nekem így nem számítana megcsalásnak.

2023. aug. 21. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

Sosem értettem ezt a gyerekes lánybúcsú, legénybúcsú dolgot. Vetkőzö fiúkkal, nőkkel, hogy még egyszer utoljára kiélje magát a szerencsétlen, mert jaj többé nem tehet ilyet 😂

Mi lenne ha pedig te a rosszlányok oldalról nézegetnél magadnak prostikat a szeme láttára, meglátjuk hogy esne neki.

2023. aug. 21. 20:48
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

Hány olyan kérdést olvastam már itt, amikor a barátnő szorong ugyanezért! És hogy kiosztják őket! Ez ám a kettős mérce! Ja, csak a szokásos...

On: nekem se férne bele egyáltalán. Mondjuk az is igaz, hogy eszembe nem jutna ilyesmi. Csodálatos barátnő az ilyen. Utána meg odaáll az oltár elé.

2023. aug. 21. 22:35
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

Ha valakinek erre van igénye, akkor ott már valami rég kisiklott. Én nem is értem, minek házasodik az, akinek az jelent élvezetet, ha idegen kigyúrt alfák lóbálják a farkukat a képükbe. Az ne házasodjon, hanem szakítson és éljen akkor ilyen szexuális kalandokat kereső életet.

Amúgy én is voltam legénybúcsúban, de senki nem akart táncosnőt hívni. Egyetértettünk, hogy amúgy kínosan éreznénk magunkat az egész szituációtól. De persze lehet mi vagyunk prűdek.

Haver, attól tartok nem ez a csaj lesz életed nője...

2023. aug. 22. 02:15
 7/9 anonim ***** válasza:
59%

Én válaszolok neked.nő vagyok.hát nekem sem tetszene ha a pasim sztipriz bárba menne.tudom hogy hűséget fogadtunk nem vakságot.de szerintem ez bunkóság a másik részéről.szerintem neki se tetszene ha prostik után néznél..mert ezzek a vetkőző csajok meg a chippandela fiuk (remélem jól irtam)ezek benne vannak többe is.és most a másik fél a párod pl részeg akkor gátlástalanabb az ember aztán ja...

Én elmondanám a helyedbe neki hogy rosszul esik.meg kell ezt beszélni.forditott helyzetbe neki se esne jól.nálam már ez szakító ok lenne ha elmenne ugye.most igazábol kinek mi fér bele.nekem már az se férne bele ha a pasim elmenne egy szitriz bárba azt megfogná a rud ribi csöcseit vagy akármit

2023. aug. 22. 08:53
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

"Hogyan reagálnátok ha a barátnőtök chippendale fiús limuzin programon venne részt?"

Egészségére. Bár itt a GYK-n mindig nagyon népszerűtlen a véleményem, de szerintem egy igazi lánybúcsúhoz/legénybúcsúhoz hozzátartozik a táncosfiú/táncoslány - bizonyos határig. A határt én ott húzom meg, ami még nem jár intim bevonódással.

Abban, hogy van egy alkalomszerű kivételes esemény, ahol néz egy jó karban levő csávót és a testét meg is érinti (persze nem a nemi szerveket), én nem látok különösebb fenyegetést. Az irántad érzett vonzalmára normál esetben nem lesz hatással. Ha meg részegen nem tudja magát tartani a lefektetett szabályokhoz, akkor tökmindegy, előbb-utóbb úgyis adódni fog valami alkalom, ahol megcsal.

2023. aug. 22. 22:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Az exem is volt ilyenen. Utólag tudtam meg mikor mutogatta a videókat róla és még nyáladzott is rá. Ott szakítottam vele és dobtam ki a cuccait ;)

Aztán az is kiderült hogy lesz*pta a palit :D de nem merte volna elmondani. Persze erről is volt videó amit a barátnői mutattak meg.

Nekem megérte, egy gonddal kevesebb

De hogy neki mennyire érte meg, azt nem tudom

2023. szept. 19. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!