Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért tart szeretőt olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tart szeretőt olyan férfi aki azt állítja hogy rendszeres a szex a feleségével ? Nagyon szereti a felességét es boldog családként élnek.

Figyelt kérdés
Oké az újdonság varázsa .. na de az meddig tart ?! 2 éve nem tud lemondani a szeretőjéről.

2023. aug. 9. 21:58
1 2 3 4
 31/36 Silverfox30 ***** válasza:
100%
Kedves hozzászólók! 4es vagyok ismét! Köszönöm a megértő választ és elfogadom azt is aki ezzel nem ért egyet. Ez a dolog rendkívül összetett! Megprobálom néhány pontba szedni. (csak a magam példáját mondhatom) Ritkán vagyok más nővel. Nincs állandó és nem ezen kattogok minden nap. Mikor kiderült, higy kicsit mások az elképzeléseink a feleségemmel akkor ő ajánlotta fel, hogy menjek. Sőt. A szex hiánya miatt majdnem szét is mentünk. Amióta más nőkkel voltam ez helyre állt. Meglepő de ide haza megváltozott valami. Ismét működik a kémia és egy ideje fent is tudjuk tartani. Dolgozok, végzem a dolgom ide haza, kirándulunk, beszélgetünk s támogatjuk egymást. Nem érzi magát kihasználva. Erre ügyelek is. Egy kérése volt. Ne tudjon róla (nyilván rosszul esne neki) de tudom, hogy tudja! És mielött kérdezné valaki, ha más nővel vagyok akkor semmi csók illetve a gumi alap! Ezek után bárki bármit mond elfogadom. Én csak a kérdésre válaszoltam! :)
2023. aug. 10. 18:53
 32/36 anonim ***** válasza:
65%
De 30as nem tudhatod, h mikor leszel szerelmes, ez a lenyege annak amit mondtam. Es akkor mar csak a "bazis" miatt lennel a felesegeddel, vagy otthagynad. Az erzelmeket nem tudod iranyitani, ez egy szerenecsejatek. Hidd el nagyon sokan, ismeroseim is eljatszottak, amirol te beszelsz. En elfogadom, hogy igy csinaljatok, szived joga. Csak annyi buktatoja van es olyan lazan veszed. Es tobben vannak akiknek nem sikerult, mint akiknek igen.
2023. aug. 10. 19:28
 33/36 anonim ***** válasza:
91%
Érdekes téma, elfogadás megértés kérdése...ritka ha a feleség vagy férj ezt elfogadja,hiszen tud róla érzi a másikon hogy történt vmi.En úgy gondolom, ha a szerelmet ki tudja zárni, működhet a házasság,igyis kockázatosan is
2023. aug. 10. 21:42
 34/36 anonim ***** válasza:
80%
32# Az érzelmek részemről nem a testiségből fakadnak. Ugyanúgy, vagy akár sokkal nagyobb eséllyel szerelmes lehet az is, aki nincs "szabadjára engedve".
2023. aug. 10. 22:56
 35/36 anonim ***** válasza:
9-nek igaza van, fura emberer lehet!
2023. aug. 12. 16:38
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Most én szüleinről tudok beszélni.apu 18 évig csalta anyámat de nem tudta elhagyni se anyumat se a szeretőjét.mindkettőt szerwtte.
2023. aug. 16. 00:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!