Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért tart szeretőt olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tart szeretőt olyan férfi aki azt állítja hogy rendszeres a szex a feleségével ? Nagyon szereti a felességét es boldog családként élnek.

Figyelt kérdés
Oké az újdonság varázsa .. na de az meddig tart ?! 2 éve nem tud lemondani a szeretőjéről.

2023. aug. 9. 21:58
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
A kockazat maga az izgalom szamara, a lebukas veszelye, a titkok, a szex. Vannak akik imadjak ezt. Lehet a ferj is ilyen. Meg egyebkent nem szoktak tenylegesen belegondolni, hogy mi lesz, ha lebuknak. Van egy ismerosok, aki szentul hiszi, ha le is bukik az asszony visszafogadja (nem hiszem), de o ezzel eteti magat
2023. aug. 9. 22:59
 22/36 Silverfox30 ***** válasza:
33%
Kedvves 18! Ismét 4es vagyok! Ha feleségem másra vágyna akkor nem zavarna. Beszéltem vele, mondtam is neki. Kicsi a szexuális igénye most még, mert 2 férfi vagyok az életébe. Ha érdekelné az idegen farok igénye, engedem neki. Mert megértem! De kitartunk egymás mellett.
2023. aug. 9. 23:02
 23/36 anonim ***** válasza:
54%
Koszonom a valaszt 4-es, igazan korrekt hozzaallas.
2023. aug. 9. 23:15
 24/36 anonim ***** válasza:
60%

A 4-es mentalitásat nem korrektnek, hanem önzőnek és cinikusnak tartom.

Amikor az egyik bármilyen okból kilóg a házasságból, annak már semmi értelme.

Persze le lehet élni így egy életet, csak a megcsalt fél számára ez mindenképpen boldogtalan.

Egyszerűen nem illenek össze. A frászt szereti mint nőt. Megszokta, kényelmes, bejáratott életforma.

Ismertem ilyet. A haver a menyasszonya mellett sem hagyott ki egyetlen alkalmat sem, haveri, baráti körből sem, ha úgy adódott. Az esküvőjén is ott zokogott az egyik kaland.

Abszolút természetesnek fogta fel, a saját felfogását, de a feleségére féltékeny volt.

Kijelentette, hogy szerelmes a feleségébe, nem hagyja el, nem válik, ez alap.

De az apja is nagytermészetű volt, ő is az, és ő erről nem mond le.

2023. aug. 10. 00:18
 25/36 anonim ***** válasza:
6%
Miért? Miért? Az újdonság varázsa, az, hogy a másik más. Én voltam szerető. Életem nagy szerelme volt azért mentem bele egy ilyen méltatlan helyzetbe. El is váltam volna de tiszteletben tartottam, hogy ő nem. Hogy a szeretőm mit látott bennem azt csak ő tudja. Ő is szerette a feleségét. Szex is volt köztük.A hölgy egy nagyon csinos, nálam fiatalabb nő. Nagyon bevállalós /erre sokszor utalt./ Rám ez nem jellemző. Tehát nem azért volt velem mert otthon nem kap meg mindent. Éppen fordítva volt. Mégis évekig együtt voltunk. Mindig azt mondta azt szereti bennem, hogy más vagyok mint a neje Ennyi.
2023. aug. 10. 07:27
 26/36 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem érthető a 4-es felfogása és a házastársé is. Viszont mivel ez társadalmilag nem elfogadott tömegesen, ezért kell egy fokkal magasabb érzelmi intelligencia, hogy valaki megértse, elfogadja, és akár tudjon is így élni. Ez az életforma általában nem azt jelenti, hogy mindennap mással kefél valamelyik fél és egy legyet sem hagy ki röptében, hanem hogyha igazán úgy érzi, hogy akarja és megbízhat a másik félben, akkor megéli azt, amit meg kell élni. És normál esetben ezt megteheti mindkét fél gond nélkül. Mellesleg ezekben a házasságokban a "bázis" valami sokkal erősebb és feljebbvaló bástya mindennél, amit sosem dobna be az ember másra és talán éppen azért nem, mert ha engedhetek a vágyaimnak, akkor nincs bennem az az erős elfojtás és az elválás kényszere, ami a legtöbb házasságban megvan. Látjuk is hányan maradnak egy életen át együtt. Nem újkeletű dolog ez, már a nagyszüleink korában is megvolt ez, csak nem beszéltek róla.

Egy 74 éves férfi (volt kolléga) éppen néhány hete mondta azt, hogy ő 55 éve házas és ezalatt 4-szer volt igazán szerelmes. Semmit nem bán. Mondjuk az ő felesége erről mit sem tudott...

2023. aug. 10. 11:39
 27/36 anonim ***** válasza:
71%
Itt nem is magaval dugassal van a gond (nyilt hazassagok igy mukodnek), hanem,szerelemes lesz szerető mellett az ember nagyon sokszor.Ahogy papoka is irta, 4x, lehet nem hagyta el az asszonyt... de nem banja a tettet. De az a no is megerdemelte volna egy igazi ferfitol a szerelmet. Ez inkabb szomorú es onzo dolog. "Sokkal magasabb erzelmi intelligencia kell" a megcsalashoz????? Te normalis vagy?! Vagy csak ezzel eteted magad, mert te magad is csalo vagy?A papos pelda is szar, amit mondtal. Nem egyenlo a 4es valaszolo helyzetevel. Papoka csak onzo fasz, ennyi, ha masba lenne szerelmes a ferfi akiert az eletemet adtam, a fiatalsagomat, az eveimet es igy halalja meg, hogy 4x is masba szerelmes es kihasznal. Es ezt az egeszet "magasabb erzelmi intelliganciara" fogja... jo eg! Szegeny asszony, csak ne tudja meg, hogy az elete egy gereg ferfi melett rohadt meg, tudatlanul.
2023. aug. 10. 16:37
 28/36 anonim ***** válasza:
54%

27# Lehet más a véleményed, én elfogadom.

Az idős férfi példáját nem hasonlítottam a 4-es esetéhez. Arra hoztam példaként, hogy ez nem újkeletű dolog, nem 5-10-15 éve vannak megcsalók, sem nyitott, avagy saját szabályaik szerinti házasságban élők. Utóbbi eset jelentősen ritkább és nem elfogadott a társadalmunkban ez az életforma, így az emberek nem beszélnek róla nyíltan. Simán lehet, hogy a közvetlen környezetedben is van ilyen és sosem fogod megtudni, mert a hagyományos normákat vallók (vagyis a többség) rendszerint ítélkeznek. Az öreget azért említettem, mert úgy csinálunk, mintha ez a rengeteg megcsalás, vagy nyitott élet valami modernkori átok lenne. Nem az.

Az ELFOGADÁSHOZ kell magasabb érzelmi intelligencia. Annak elfogadásához, hogy másnak máshogy jó és lehet így is boldog és teljes életet élni, ahogy a 4-es él a házastársával.

2023. aug. 10. 16:59
 29/36 anonim ***** válasza:
71%

Nem csinalok ugy, mintha ujkeletu dolog lenne, epphogy regen a ferfiak semmilyen kovetkezmeny nelkul csinaltak, a noket meg megkoveztek erte.

Az elfogadás... legtobbszor beletorodes... anyagiak, csalad, szegyenerzet miatt. Az,hogy kesobb is beletorodik e az asszony vagy ferfi a jovo zeneje, nem erzelmi inlliganciatol fugg. Hanem, hogy meddig birja az ember, hogy kihasznaljak... legtobbszor a sima szexkapcsolat erzelmi lesz. Es egy no lenyeli talan, hogy kozos beleegyezessel felredughat a ferj, de

ha beszermesedik a ferj, az megsemmisíti a feleseget, ha igazan szeret. Inkabb leszek akkor egyedul, minthogy kirakatbaba feleseg legyek, egy hazirabszolga, mig a ferjem kieli magat es szerelmes. Csak a kozos "bazisert" nem leszek boldogtalan, mig o boldog, mert mindent megkap. A legtobb ferj akarja a szeretot, de nem akarja, hogy a felesegnek is lehessen. Mert onzok.

2023. aug. 10. 17:23
 30/36 anonim ***** válasza:

29# Mondom, én elfogadom, hogy te nem tudnál így élni. Neked olyan párt kell találnod, aki hozzád hasonló. Más tud, ezt is el kell/lehet fogadni. Nem beletörődve, hanem szintén ezt az életformát támogatva és megélve. Hidd el sok nő is tud ebben a formában szerető házasságban létezni, nem csak férfiak.

Ahol az egyik fél beletörődik, hogy a másik fél félremegy, mert... az nem ez a kategória, amiről én beszélek.

2023. aug. 10. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!